Madara KIND Lotiune de corp hidratanta 175 ml

KIND Lotiune de corp hidratanta 175 ml

Disponibil la comanda online

SKU 17638
79,00 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Produse cosmetice Ingrijire corp Creme de Corp
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere KIND Lotiune de corp hidratanta 175 ml de la Madara

MADARA KIND - SKINCARE MINIMALISM

Ingrijire organica pentru corp si par. Gama dedicata pielii sensibile si fragile ale bebelusilor, copiilor si adultilor.

Conform cercetarilor interne, produsele Miˇdara dedicate copiilor erau folosite in proportie de 30% de catre adulti, fiind alese datorita formulelor foarte blande, cu risc minim de reactii alergice. Astfel s-a nascut KIND - ca raspuns la nevoia de simplitate si minimalism.

Gama KIND -  certificata organic, ideala pentru pielea sensibila, testata dermatologic, vegana, cruelty-free, in ambalaje sustenabile.

Lotiunea delicata pentru corp si maini hidrateaza pana si cea mai delicata piele. O lasa moale, fina si indelung protejata.

Este bogata in vitamina C si acizi grasi omega, extracte organice din mur pitic si seminte de in hranesc pielea si ii intaresc bariera naturala protectoare.

Potrivita pentru intreaga familie, incepand cu primele zile de viata ale bebelusilor.

KIND Lotiune de corp hidratanta 175 ml Madara,  se regaseste in categoria Ingrijire corp si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro

Mod de folosire:

Se aplica pe pielea curata ori de cate ori se simte nevoia.

Produsele KIND au la baza ingrediente naturale provenite din agricultura biologica. Sunt create fara uleiuri minerale, conservanti, parfumanti sau coloranti sintetici. Produs testat dermatologic.

Ambalajele gamei KIND sunt fabricate 100% din materiale reciclate post-consum si reciclabile.

1% din vanzarile gamei MADARA KIND sunt directionate catre ONG-uri dedicate mediului - pentru o lume mai frumoasa si copii mai fericiti.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Madara: Produsele Madara provin din Letonia – una dintre cele trei tari baltice. Plantele din aceasta regiune si-au adaptat rezistenta la conditiile de clima aspra si capteaza cu nesat razele de soare ori de cate ori acestea apar. In timpul scurt al verilor nordice plantele isi concentreaza energia in perioada de eflorescenta, acumuland o cantitate unica de substante active. Din acest motiv extractele din plantele baltice, care stau la baza produselor Madara, sunt atat de puternice si eficiente. Astfel Madara a creat produse cosmetice de o calitate unica. Produsele cosmetice Madara sunt pe deplin naturale si certificate bio Ecocert. Sunt create fara parfumuri sintetice, fara conservanti sintetici, fara uleiuri minerale, propylene glycol sau alte ingrediente artificiale. Prin Madara alegi produse cosmetice care au grija atat de frumusetea cat si de sanatatea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite