Mayam Ellemental Aloe Gel Ultra Bio, 100 ml

Aloe Gel Ultra Bio, 100 ml

Disponibil la comanda online

SKU 21920
55,44 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Aloe Gel Ultra Bio, 100 ml de la Mayam Ellemental

Din miezul de Aloe vera care își păstrează bogăția în vitamine, enzime și substanțe nutritive, un excelent hidratant perfecționat pentru utilizare cosmetică. 

În acest flacon veți găsi o adevărată comoară a naturii și un 'must have' pentru toate tipurile de piele.

Aplicați pe piele zilnic sau la nevoie și îngrijiți tenul uscat, matur, delicat, stresat sau cu imperfecțiuni.

Natural, liniștitor, ultrahidratant, fără parfum, un adevărat răsfăț pentru piele.

Volum: 100 ml

BENEFICII

Faceți cunoștință cu un nou prieten bun: Aloe vera Gel Ultra! Produsul nostru certificat organic, neparfumat și ultra-hidratant datorită infuziei cu acid hialuronic.

Acest flacon conține o multitudine de vitamine, enzime și nutrienți. Este un hidratant grozav care funcționează de minune pe toate tipurile de ten - de la cel uscat la cel matur și până la cel sensibil - și poate atenua imperfecțiunile sau zonele cu probleme.

Acest produs a fost dezvoltat de echipa de profesioniști de la Elemental și fabricat în laboratorul nostru propriu.

Factorul Ultra vine cu îmbogățirea cu acid hialuronic, nu doar pentru o hidratare sporită, ci și pentru un finisaj extra-silky.

DE CE SĂ ÎL ALEGEȚI

Aloe Gel Ultra este special formulat astfel încât să fie optim pentru utilizarea pe piele și pentru aplicațiile cosmetice.

Aloe este chiar unul dintre cele mai excepționale daruri ale naturii, cu proprietăți remarcabile!

Oferă o hidratare superioară și poate fi folosit zilnic sau la nevoie pentru a favoriza netezirea și catifelarea pielii, care nu se va simți lipicioasă.

O adevărată îngrijire completă a pielii, având în vedere beneficiile sale calmante, hidratante, nutritive și de refacere. Stimulează repararea pielii și are grijă de pielea predispusă la roșeață, alină pielea predispusă la iritații și mâncărimi, compensează pierderea de apă la nivelul pielii.

CUM SE UTILIZEAZĂ

Aplicați-l zilnic sau ori de câte ori este nevoie pentru a îngriji pielea deshidratată, descuamată, iritată sau sensibilă, sau pentru arsurile solare.

Prin aplicarea gelului de Aloe vera puteți simți o ușoară senzație de strângere a pielii, care se atenuează după câteva minute.

Încercați-l ca gel tonifiant pentru față și conturul ochilor, ca soluție de calmare după plajă, ca aftershave hidratant și reconfortant, ca gel pentru hidratarea și coafarea părului.

COMPOZIȚIE

În acest produs delicat, minimalist, dar deosebit de generos, am inclus tocmai ce este necesar pentru a oferi pielii îngrijirea și atenția pe care le merită.

Aloe vera poartă constituenți activi, cum ar fi enzime, o serie de vitamine și minerale, aminoacizi și glicoproteine, zaharuri și saponine.

Ingrediente: Aloe Barbadensis Leaf Juice, Sodium Hyaluronate, Sodium Benzoate, Xanthan Gum, Potassium Sorbate, Acacia Senegal Gum

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite