Mayam Ellemental Amidon cosmetic lipofil-100 gr

Amidon cosmetic lipofil-100 gr

Disponibil la comanda online

SKU 22197
19,28 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Produse cosmetice Ingrediente cosmetice
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Amidon cosmetic lipofil-100 gr de la Mayam Ellemental

Absoarbe eficient umezeala și sebumul fără să lase urme albe pe piele, reduce textura grasă și lipicioasă a preparatelor, oferă o senzație plăcută a pielii și un aspect catifelat.

Amidonurile folosite în produsele cosmetice și de make-up sunt sustenabile și biodegradabile, fiind o alternativă naturală la modificatorii estetici de sinteză.

Amidonul lipofilic de porumb absoarbe în mod eficient sebumul și uleiul, suprafața hidrofobică sporește afinitatea pentru grăsimi, îmbunătățește textura formulărilor și asigură o senzație de catifelare pe piele.

PROPRIETĂȚI

  • oferă avantaje senzoriale datorită suprafaței hidrofobe
  • îmbunătățește textura pielii
  • reduce senzația de lipicios și gras pe piele a formulărilor cosmetice și de make-up
  • facilitează repartizarea ușoară pe piele a compozițiilor cosmetice
  • conferă senzație plăcută de piele și aspect catifelat
  • absoarbe excesul de umiditate și sebum fără a lăsa urme albe
  • formează o bază excelentă pentru formulări sub formă de pulberi
  • stabilizează emulsiile

RECOMANDĂRI DE UTILIZARE

  • ingredient cosmetic
  • ca ingredient în formule anhidre sau foarte grase pentru a obține un efect matifiant și reducerea senzației neplăcute pe piele
  • agent de textură
  • bază sau filler pentru pudre decorative, produse de machiaj solide sau lichide
  • ca ingredient în creme anhidre, creme grase, unturi de corp, creme de protecție solară
  • în formulări de igienă, produse de bărbierit și după bărbierit, deodorante
  • ca bază pentru prepararea de șampon uscat

GHID DE FORMULARE

  • dozaj recomandat 0,5-3% în emulsii, până la 10% în preparate anhidre, până la 50% în formulări de machiaj, șampon uscat și pudre
  • în emulsii se adaugă după procesul de emulsificare, la <40°C

DATE DE SIGURANȚĂ

  • numai pentru uz cosmetic
  • pentru detalii, consultați fișa cu date de securitate

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite