Mayam Ellemental Argan Beauty Oil 30ml

Argan Beauty Oil 30ml

Puterea Plantelor In stoc limitat

SKU 21280
29,64 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Argan Beauty Oil 30ml de la Mayam Ellemental

Captați frumusețea naturii în ritualul dumneavoastră zilnic cu această combinație unică de ulei de argan organic infuzat cu un extract prețios de flori de Melilotus din Transilvania.

Ulei de față hidratant, anti-îmbătrânire și de reînnoire, pe bază de ulei de Argan Organic infuzat cu Melilotus, pentru ten normal până la uscat.

Un ulei de față cu formulă curată, 100% natural, fin, care reface și hrănește piele dumneavoastră cu tot respectul.

În această sticluță veți găsi o adevărată comoară a naturii și o necesitate pentru tipurile de ten uscat, matur sau cu riduri.

DESCRIERE

O doză zilnică concentrată de Omega și compuși valoroși din plante care hrănește pielea în profunzime, reface și susține bariera proprie a pielii pentru a promova un aspect mai sănătos și mai tânăr al tenului.

Acest produs a fost dezvoltat de echipa de profesioniști Elemental și fabricat în laboratorul propriu.

Factorul de frumusețe este completat de infuzia cu extract de flori de Melilotus, nu numai pentru beneficiile asupra pielii, ci și pentru o experiență superioară.

NU-urile: fără parabeni, fără phenoxyethanol, fără acrilați și polimeri sintetici, fără substanțe petrochimice, fără alcool, fără alergeni, fără parfum, fără conservanți, fără conținut de umplutură, fără ingrediente controversate.

Acest produs a fost formulat folosind exclusiv ingrediente vegane și de origine naturală.

DE CE SĂ-L ALEGEȚI

Indiferent dacă aveți tenul uscat, matur sau cu riduri, vă puteți baza pe acest ulei de reînnoire, reparator și liniștitor pentru a oferi tenului dumneavoastră beneficii nutritive și anti-îmbătrânire.

Formula delicată, infuzată cu un extract deosebit de Transilvania, reține efectiv umiditatea pielii cu un strat protector - reducând pierderea de apă și menținând un nivel sănătos de hidratare pentru a combate uscăciunea sau semnele de îmbătrânire.

Un ulei de față biocompatibil ce poate stimula procesele de regenerare a pielii, hidratează și hrănește în profunzime, vă protejează pielea de poluarea ambientală și reduce formarea ridurilor, totul în timp ce experimentați o senzație de rafinament.

CUM SE INCLUDE ÎN RUTINĂ

Aplicați câteva picături în rutina de dimineață și de seară, ca ultim pas. Masați ușor pe față, gât și decolteu până la absorbție.

Experimentați-l ca ulei de masaj sau luați-l cu dvs. la cosmeticiană pentru un masaj profesional.

INGREDIENTE CHEIE

Uleiul de Argan bio reunește constituenți activi precum steroli, compuși fenolici, vitamina F și tocoferoli.

 Melilotus este o plantă aromatică și medicinală originară din Europa, renumită din cele mai vechi timpuri și acum studiată științific pentru proprietățile sale remarcabile, conținând elemente prețioase precum cumarina și acidul melilotic.

Extractul nostru este preparat folosind planta recoltată din flora sălbatică a Transilvaniei, recunoscută pentru beneficiile sale antiinflamatoare, calmante, antioxidante, anticuperoză, regenerative și reparatoare pentru piele.

Uleiul de Orez prezintă un complex de compuși antioxidanți și antiradicalari ce combat îmbătrânirea cutanată, precum și fitosteroli cu acțiune antiinflamatoare și reparatoare.

COMPOZIȚIE

În acest produs cu formulă curată, fără apă, minimalist, dar deosebit de generos, am inclus cele necesare pentru a oferi tenului îngrijirea și atenția pe care o merită.

Profil olfactiv: subtil, vegetal

Senzația pe piele: destul de lejer, non-gras

Ingrediente: Argania Spinosa Kernel Oil*, Coco-Caprylate, Oryza Sativa Bran Oil, Melilotus Officinalis Flower Extract, Helianthus Annuus Seed Oil, Tocopherol
*organic

A se păstra într-un loc răcoros și uscat, ferit de lumina directă a soarelui.

Acest produs nu a fost testat pe animale, în conformitate cu reglementările în vigoare.

Ambalat într-un recipient de sticlă, reciclabil și reutilizabil.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite