Mayam Ellemental Monoï Beauty Butter 120ml

Monoï Beauty Butter 120ml

Puterea Plantelor In stoc limitat

SKU 21274
45,59 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Produse cosmetice Ingrijire corp Igiena si ingrijire
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Monoï Beauty Butter 120ml de la Mayam Ellemental

Răsfățați-vă cu un adevărat deliciu insular care vă lasă pielea și părul cu o senzație minunat de moale, delicat parfumate și profund hrănite.

În acest borcan veți găsi o adevărată comoară a naturii, un tratament hrănitor care vă oferă un moment autentic de bunăstare senzorială.

Un balsam fondant cu formulă curată, 100% natural, deosebit de onctuos, hrănitor și protector, care respectă atât natura, cât și pielea și părul dumneavoastră.

DESCRIERE

Un balsam fondant moale și cremos pe bază de ulei de cocos virgin organic și ulei autentic de Monoi din Tahiti, care vă lasă pielea mai moale, mai fină, intens hrănită și cu siguranță răsfățată.

Acest produs a fost dezvoltat de echipa de profesioniști Elemental și fabricat în laboratorul propriu.

Formulat folosind exclusiv ingrediente vegane și de origine naturală.

Miros: un parfum complet natural cu note florale, cremoase, ușor dulci 

Senzația pe piele: onctuoasă, catifelată, fondantă

DE CE SĂ-L ALEGEȚI

Pielea dumneavoastră delicată, foarte uscată, aspră, crăpată sau brăzdată de soare se poate baza pe acest balsam fondant exotic, ultra hrănitor și emolient, pentru a vă oferi îngrijire afectuoasă și beneficii calmante.

Atunci când părul dumneavoastră are nevoie de hrănire intensă, deoarece este devitalizat, creț sau deteriorat, sau când doriți să vă protejați părul de impactul agresiv al factorilor de mediu, cum ar fi razele solare, aveți un aliat fabulos în acest balsam.

Această formulă de balsam untos menține în mod eficient hidratarea cu un strat protector - reducând pierderea de apă și menținând un nivel sănătos de hidratare pentru a combate uscăciunea sau semnele de îmbătrânire.

CUM SE UTILIZEAZĂ

Aplicați cu moderație sau cu generozitate ca o îngrijire nutritivă pentru corp după baie sau duș. Masați temeinic pentru a facilita absorbția.

Topiți o cantitate mică de balsam în palme și aplicați-o pe șuvițele uscate de păr.
Ca mască, aplicați o cantitate generoasă pe păr și lăsați-o să acționeze timp de o oră înainte de șamponare.

Adecvat pentru pielea uscată până la foarte uscată, îngrijirea corpului, îngrijirea mâinilor, îngrijirea părului.

INGREDIENTE CHEIE

Uleiul de Cocos virgin organic conține acizi grași, cum ar fi acidul lauric, care are o afinitate deosebită pentru piele și pentru keratina părului, acid miristic antiinflamator, vitamina A antiradicalară și vitamina E antioxidantă.

Untul de Kokum este un emolient exotic nu foarte gras, cu beneficii reparatoare, nutritive și protectoare.

Extractul de flori Tahitian Monoi Tiaré cu parfumul său încântător de flori insulare, este obținut prin enfleurage, aduce beneficii nutritive și hidratante și ajută la menținerea unui bronz frumos.

COMPOZIȚIE

În acest produs cu formulă curată, fără apă, minimalist, dar deosebit de generos, am inclus cele necesare pentru a oferi pielii și părului îngrijirea și atenția pe care le merită.

Ingrediente: Cocos Nucifera Oil*, Garcinia Indica Seed Butter, Euphorbia Cerifera Cera, Gardenia Tahitensis Flower Extract, Helianthus Annuus Seed Oil, Tocopherol, Parfum (natural), Benzyl Benzoate, Benzyl Salicylate, Farnesol, Linalool
* organic

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite