Mayam Ellemental Multi-purpuse Cream, Cosmos Natural, 100 ml

Multi-purpuse Cream, Cosmos Natural, 100 ml

Disponibil la comanda online

SKU 21919
124,65 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Produse cosmetice Ingrijire fata Creme de fata TELIOS CARE
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Multi-purpuse Cream, Cosmos Natural, 100 ml de la Mayam Ellemental

Vă prezentăm crema noastră Multi-Purpose Cream, un produs de îngrijire a pielii cu adevărat versatil, delicat și natural, care se potrivește nevoilor întregii familii!

Adecvată pentru îngrijirea corpului, a mâinilor și picioarelor, pentru îngrijirea bebelușilor, în special pentru pielea uscată sau delicată.

O cremă hidratantă neutră, neparfumată, care poate fi folosită pură sau personalizată cu ingrediente active, uleiuri esențiale și nu numai.

Catifelată și delicată, înmoaie, hidratează și hrănește, cu respect pentru piele.

Volum: 100 ml

BENEFICII

Formula acestei creme este 100% naturală și oferă beneficii de hidratare, emoliere și îngrijire delicată. Îmbogățită cu unt de mango, ulei de armurariu și aloe vera, poate fi folosită ca atare sau personalizată cu diverse ingrediente active și uleiuri esențiale.

Găsiți mai jos, în această fișă de produs, diferitele adaosuri posibile.

Această cremă a fost dezvoltată de echipa de profesioniști Elemental și fabricată în laboratorul nostru propriu.

Pentru această cremă am selectat conservanți și emulsifianți foarte blânzi de origine naturală și am formulat-o astfel încât să asigure o bună stabilitate în timp, răspândire optimă pe piele și o senzație plăcută la aplicare.

Această cremă a fost formulată folosind exclusiv ingrediente vegane, de origine naturală.

pH-ul a fost ajustat pentru a fi apropiat de pH-ul fiziologic al pielii.

O cremă delicată, 100% de origine naturală, care respectă natura și pielea, permițându-vă în același timp să o personalizați în funcție de nevoile și dorințele dumneavoastră specifice. Astfel, puteți îmbogăți această cremă cu ingrediente active, uleiuri esențiale, extracte, parfumuri și multe altele.

DE CE SĂ O ALEGEȚI

Crema noastră este special formulată cu o combinație emolientă și hidratantă care este neutră, neparfumată și potrivită pentru a fi folosită pe aproape orice parte a corpului. Prezintă o textură catifelată care vă lasă pielea netedă și hrănită. 

Vă puteți personaliza experiența prin adăugarea de diverse ingrediente pe care le punem la dispoziție și pe site-ul nostru.

Fie că doriți să tratați pielea uscată sau delicată sau aveți nevoie de o catifelare și hidratare după o zi lungă, crema noastră multifuncțională 100% naturală se ocupă de dumneavoastră. 

În plus, deoarece acest produs este multifuncțional, este avantajos pentru bugetul dumneavoastră - nu este nevoie să investiți în mai multe creme diferite. Răsfățați-vă în mod natural!

CUM SE UTILIZEAZĂ

Aplicați această cremă încântătoare pe piele așa cum este sau explorați opțiunile de personalizare pentru o combinație unică ce corespunde efectelor dorite!

Întindeți o cantitate generoasă pe pielea uscată după duș și masați cu mișcări circulare ușoare până la absorbție. Insistați pe zonele mai uscate, cum ar fi genunchii sau coatele. 

După o zi plină la serviciu, faceți o baie binefăcătoare la picioare și apoi îngrijiți-le cu această cremă emolientă, hidratantă și regenerantă.

Folosiți-o ca o cremă de mâini deosebit de hidratantă, care nu este prea grasă, dar care va învălui pielea într-un mod confortabil.

Fiind deosebit de blândă cu pielea delicată, folosiți această cremă pentru îngrijirea pielii copilașilor și a celor mai mari ori de câte ori este nevoie.

PERSONALIZARE

Această cremă, așa cum este concepută, oferă pielii exact ceea ce are nevoie, astfel încât o puteți folosi de îndată pentru orice zonă a corpului. 

Vă sugerăm să o folosiți mai întâi așa cum este, apoi o puteți adapta dacă doriți. 

Simțiți că vă lipsește ceva? Avem o mulțime de ingrediente cu care o puteți îmbogăți.

De exemplu, puteți adăuga una sau două dintre aceste active:

Well-aging, hrănire: Acmella In-tense 40 picături/ Dragons blood extract 50 pic / Extract de măceșe 10 pic / Extract de Carote CO2 15 pic / Extract de gălbenele CO2 15 pic / Pudră de Lăptișor de matcă 2 prafuri/ Pudră de cocos 3 prafuri

Hidratare: Hyaluronic acid 2 prafuri/ Panthenol 20 pic / Extract de iederă sau nalbă extract 50 pic / Urea 2 prafuri

Calmare, regenerare: Bisabolol 20 pic / Panthenol 40 pic / Extract de Mușețel CO2 7 pic / Schisandra extract 40 pic

Dacă doriți să aveți o cremă parfumată, puteți folosi parfumate naturale sau uleiuri esențiale, iar acestea din urmă pot conferi în plus beneficii extra.

Uleiuri esențiale și parfumate la alegere: 5-50 de picături

Cum procedați: adăugați unul sau două dintre ingredientele alese direct în borcanul cu cremă, amestecați bine cu o lingură curată și gata!

COMPOZIȚIE

În această cremă universală delicată, în același timp eficientă, am inclus exact ceea ce este necesar pentru a oferi pielii iubirea și atenția pe care le merită, indiferent de anotimp sau de perioada anului.

Ingrediente: Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Mangifera Indica Seed Butter, Silybum Marianum Seed Oil, Coco-Caprylate, C10-18 Triglycerides, Myristyl Myristate, Glycerin, Cetearyl Glucoside, Cetyl alcohol, Glyceryl Stearate, Cetearyl Alcohol, Levulinic Acid, Sodium Anisate, Xanthan Gum, Helianthus Annuus Seed Oil, Sodium Levulinate, Sodium Phytate, Tocopherol

NU-urile: fără parabeni, fără fenoxietanol, fără acrilați și polimeri sintetici, fără substanțe petrochimice, fără alergeni, fără parfum, fără conservanți cu miros neplăcut, fără agenți de umplere, fără ingrediente controversate.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite