Mayam Ellemental Peptide Serum, 30 ml

Peptide Serum, 30 ml

Disponibil la comanda online

SKU 21921
85,64 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Peptide Serum, 30 ml de la Mayam Ellemental

Vă prezentăm un membru elegant al colecției noastre Essential Collection - Serul cu Peptide!

Pentru aspectele importante în îngrijirea pielii, cum ar fi colagenul, elastina, textura și fermitatea cutanată, întârzierea semnelor de îmbătrânire, reziliența pielii.

Formulă ușoară, neparfumată, o modalitate deosebit de convenabilă de a livra pielii peptide esențiale.

Volum: 30 ml

BENEFICI

Un ser modern care conține o combinație de trei peptide de top în doze ridicate, ce acționează sinergic pentru a menține integritatea structurală a pielii și pentru a-i păstra aspectul tineresc.

Acest ser a fost dezvoltat de echipa de profesioniști Elemental și fabricat în laboratorul nostru propriu.

Pentru acest Ser am selectat un amestec de conservanți blânzi aprobat de Cosmos și l-am formulat pentru a asigura o penetrare sporită, o vâscozitate optimă, întindere optimă pe piele și o senzație deosebit de plăcută la aplicare.

Acest ser a fost formulat folosind exclusiv ingrediente vegane.

pH-ul a fost ajustat pentru a fi apropiat de pH-ul fiziologic al pielii.

Un ser contemporan, curat, minimalist și potent, care respectă natura și pielea dumneavoastră.

DE CE SĂ-L ALEGEȚI

Îți dorești ca pielea ta să arate cât mai bine și de aceea ai nevoie de Serul Peptide din Colecția noastră Essential.

Acest Serum este infuzat cu Triple Peptide Complex selectat pentru beneficiile remarcabile recunoscute în îngrijirea pielii.

Eroul 1: Acetyl Hexapeptide-8 - una dintre descoperirile de-a dreptul revoluționare în domeniul îngrijirii pielii anti-îmbătrânire, o moleculă non-toxică ce imită acțiunea botoxului, cu o remarcabilă activitate anti-rid. Ajută la îmbunătățirea elasticității pielii și acționează pentru a limita adâncimea și progresia ridurilor.

Eroul 2: Palmitoyl Hexapeptide-12 - implicat în special în repararea leziunilor cutanate legate de vârstă, stimulează comunicarea celulară, promovează proliferarea colagenului și a elastinei, întărește bariera pielii, ajută la îmbunătățirea semnelor vizibile de îmbătrânire, cum ar fi lăsarea sau laxitatea.

Eroul 3: Palmitoyl Tripeptide-5 - o peptidă puternic bioactivă, care pătrunde în profunzime în piele, cunoscută pentru că activează factorul de creștere a țesuturilor, stimulează sinteza colagenului și inhibă degradarea acestuia, ajută la reducerea aspectului ridurilor în zonele predispuse la îmbătrânire, poate îmbunătăți în general sănătatea celulelor pielii.

CUM SE INCLUDE ÎN RUTINĂ

Pregătește-te să întâmpini fiecare nouă zi cu încredere!

Cu un concept curat și minimalist ce respectă atât natura, cât și pielea, Peptide Serum este ideal pentru utilizarea zilnică, ca parte a regimului de dimineață sau de seară. Fiecare aplicare oferă o doză superioară de substanțe active.

Aplică zilnic aproximativ 2 doze pe față, după curățare. Masează cu mișcări circulare până când este absorbit de piele, apoi finalizează aplicându-l în jurul ochilor și în zona gâtului pentru un tratament complet.

COMPOZIȚIE

Un concept de ser pe bază de apă cu oligopeptide biodisponibile, care sunt biocompatibile cu structura naturală a pielii, cu un umectant de top de origine vegetală, cu agenți gelifianți naturali agreabili din punct de vedere senzorial și cu un amestec de conservanți blânzi, aprobat de Cosmos.

Ingrediente: Aqua, Pentylene glycol, Palmitoyl Tripeptide-5, Acetyl Hexapeptide-8, Palmitoyl Hexapeptide-12, Levulinic Acid, Acacia Senegal Gum, Xanthan Gum, Sorbic Acid, Benzoic Acid, Phytic Acid, Tocopherol

NU-urile: fără parabeni, fără fenoxietanol, fără acrilați și polimeri sintetici, fără parfum, fără conservanți cu miros neplăcut, fără agenți de umplere, fără ingrediente controversate.

 

 

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite