Mayam Ellemental Rosa Mosqueta Beauty Oil 30ml

Rosa Mosqueta Beauty Oil 30ml

Puterea Plantelor In stoc limitat

SKU 21278
27,47 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Produse cosmetice Ingrijire fata Uleiuri uz cosmetic
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Rosa Mosqueta Beauty Oil 30ml de la Mayam Ellemental

Faceți loc în ritualul dvs. zilnic pentru această formulă gratifiantă de ulei de rosa mosqueta infuzat cu extract prețios de trandafir sălbatic organic. Este un ulei de față cu efect well-aging, radiant și reparator.

Ulei de frumusețe anti-îmbătrânire pe bază de ulei de rosa mosqueta chilian infuzat cu extract organic de măceșe, pentru ten normal până la uscat.

Ulei de față cu formulă curată, 100% natural, fin, hrănitor și emolient, cu respect pentru piele. 

În această sticluță veți găsi o adevărată comoară a naturii și o necesitate pentru tenul ridat, tern, matur sau uscat.

DESCRIERE

O doză zilnică concentrată de compuși din plante prețioase ce hrănește pielea în profunzime, netezește liniile fine, ajută la reducerea petelor, susține bariera proprie a pielii pentru a promova un ten strălucitor, cu aspect mai tânăr.

Acest ulei de față somptuos a fost dezvoltat de echipa de profesioniști Elemental și fabricat în laboratorul propriu.

Factorul de frumusețe intervine odată cu infuzia de extract de fructe de trandafir, nu numai pentru beneficiile pielii, ci și pentru o senzație bogată pe piele bogat și remarcabil de netedă.

NU-urile: fără parabeni, fără phenoxyethanol, fără acrilați și polimeri sintetici, fără substanțe petrochimice, fără alcool, fără alergeni, fără parfum, fără conservanți, fără conținut de umplutură, fără ingrediente controversate.

Acest produs a fost formulat folosind exclusiv ingrediente vegane și de origine naturală.

DE CE SĂ-L ALEGEȚI

Fie că aveți tenul uscat sau lipsit de luminozitate, tenul matur și ridat, vă puteți baza pe acest ulei de frumusețe pentru a oferi beneficii regenerante și de well-aging a pielii.

Această formulă delicată, infuzată cu extract organic de trandafir, acționează împotriva semnelor de îmbătrânire a pielii în mod eficient și menține un nivel sănătos de hidratare pentru a combate pierderea de apă, tonusul neuniform al pielii sau aspectul tern.

Un ulei de față biocompatibil care poate stimula procesele de regenerare a pielii, hidratează și hrănește în profunzime, protejează pielea de poluarea din mediu și menține suplețea, totul în timp ce experimentați o senzație de rafinament.

CUM SE INCLUDE ÎN RUTINĂ

Aplicați câteva picături în rutina de dimineață și de seară, ca ultim pas. Masați ușor pe față, gât și decolteu până la absorbție.

Experimentați-l ca ulei de masaj sau luați-l cu dvs. la cosmeticiană pentru un masaj profesional.

INGREDIENTE CHEIE

Uleiul de Rosa mosqueta (trandafir chilian) poartă principii distinctive, cum ar fi acidul transretinoic, vitamina K, acidul alfa-linolenic și omega, apreciate pentru îngrijirea anti-îmbătrânire, pielea cu semne, pielea uscată și ofilită.

Extractul de Rosa canina (măceșe de trandafir sălbatic) bogat în antioxidanți, este apreciat pentru activitatea intens reparatoare, stimulează mecanismele de reparare a pielii, conferă tonus și un aspect reînnoit pielii devitalizate.

Vitamina E prezintă beneficii antioxidante și antiinflamatorii, ajută la menținerea elasticității pielii și a unei texturi adecvate în ansamblu.

COMPOZIȚIE

În acest produs cu formulă curată, fără apă, minimalist, dar deosebit de generos, am inclus cele necesare pentru a oferi tenului îngrijirea și atenția pe care o merită.

Profil olfactiv: subtil, vegetal, crud

Senzația pe piele: mediu, emolient

Ingrediente: Rosa Moschata Seed Oil, Coco-Caprylate, Rosa Canina Fruit Extract*, Tocopherol, Helianthus Annuus Seed Oil, Rosmarinus Officinalis Leaf Extract*
*organic

 

 

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite