Mayam Ellemental Shea Beauty Butter 120ml

Shea Beauty Butter 120ml

Disponibil la comanda online

SKU 21276
44,45 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Produse cosmetice Ingrijire corp Creme de Corp
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Shea Beauty Butter 120ml de la Mayam Ellemental

Captați darurile naturii în ritualul dvs. zilnic cu această combinație unică de shea Wild și shea Nilotica infuzată cu un extract sublim de flori de Melilotus din Transilvania.

În acest borcan veți găsi o adevărată comoară a naturii, un tratament hrănitor care vă oferă un moment autentic de bunăstare senzorială.

Un balsam de corp fondant, cu formulă curată, 100% natural, nutritiv, calmant și protector, care respectă natura și pielea dumneavoastră.

DESCRIERE

Un balsam fondant bazat pe un amestec de două varietăți de unt de shea - cel sălbatic din Burkina faso și cel de tip Nilotica.

Factorul de frumusețe este adus de infuzia cu extract de flori de Melilotus, nu numai pentru beneficiile asupra pielii, ci și pentru un finish luxuriant.

Acest produs a fost dezvoltat de echipa de profesioniști Elemental și fabricat în laboratorul propriu.

Formulat folosind exclusiv ingrediente vegane și de origine naturală.

Miros: delicat, un parfum absolut natural, cu note de nuci, cremoase

Senzația pe piele: bogată, emolientă, atingere fondantă

DE CE SĂ-L ALEGEȚI

Pielea dumneavoastră foarte uscată, deshidratată sau devitalizată se poate baza pe acest balsam de corp regenerant, reparator și calmant pentru a vă oferi îngrijire intensă și protecție.

Această formulă de balsam untos infuzată cu un extract deosebit din Transilvania menține în mod eficient hidratarea cu un strat protector - reducând pierderea de apă și menținând un nivel sănătos de hidratare pentru a combate uscăciunea sau semnele de îmbătrânire.

CUM SE UTILIZEAZĂ

Aplicați cu moderație sau cu generozitate ca o îngrijire nutritivă pentru corp după baie sau duș. Masați temeinic pentru a facilita absorbția.

Adecvat pentru pielea uscată până la foarte uscată, îngrijirea corpului, îngrijirea mâinilor.

INGREDIENTE CHEIE

Unturile de Shea poartă constituenți precum omega 6 și 9, polifenoli antioxidanți, fitosteroli care susțin bariera, vitamine regeneratoare, și este apreciat pentru beneficiile de nutrire, catifelare și protecție.

 Melilotus este o plantă aromatică și medicinală originară din Europa, renumită din cele mai vechi timpuri și acum studiată științific pentru proprietățile sale remarcabile, conținând elemente prețioase precum cumarina și acidul melilotic.
Extractul nostru este preparat folosind planta recoltată din flora sălbatică a Transilvaniei, recunoscută pentru beneficiile sale antiinflamatoare, calmante, antioxidante, anticuperoză, regenerative și reparatoare pentru piele.

Uleiul de Orez prezintă un complex de compuși antioxidanți și antiradicalari ce combat îmbătrânirea cutanată, precum și fitosteroli cu acțiune antiinflamatoare și reparatoare.

COMPOZIȚIE

În acest produs cu formulă curată, fără apă, minimalist, dar deosebit de generos, am inclus cele necesare pentru a oferi pielii îngrijirea și atenția pe care o merită.

Ingrediente: Butyrospermum Parkii Butter, Oryza Sativa Bran Oil, Melilotus Officinalis Flower Extract, Euphorbia Cerifera Cera, Parfum (natural), Helianthus Annuus Seed Oil, Tocopherol, Eugenol, Geraniol, Limonene, Linalool

NU-urile: fără parabeni, fără phenoxyethanol, fără acrilați și polimeri sintetici, fără substanțe petrochimice, fără alcool, fără parfum sintetic, fără conservanți, fără materiale de umplutură, fără ingrediente controversate.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite