NAJEL Unt de shea bio cu vanilie 100g

Unt de shea bio cu vanilie 100g

Disponibil la comanda online

SKU 20286
45,95 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Dermatita Vergeturi Par, unghii si piele Produse cosmetice
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Unt de shea bio cu vanilie 100g de la NAJEL

Unt de shea bio cu vanilie 100g Najel

Descriere produs: unt de shea organic gurmand si dulce cu aroma de vanilie aduce multiple beneficii: - pentru fata,corp si par - hidratant - calmea pielea iritata, - combate ridurile si semnele de imbatranire, - ajuta la vergeturi, dermatite, par deteriorat si scalp uscat.

Certificare: Cosmos organic certificat de prin Ecocert Grenlife referinte disponibile pe http:/cosmos.ecocert.com Ingrediente: Unt de shea**, parfum*, benzyl alchool, limonene * parfum natural ** ingrediente provenite din Agricultura Ecologica 100% ingrediente de origine naturala 96% din total ingrediente provin din Agricultura Ecologica Mod de utilizare: -poate fi utilizat pentru hidratarea si hranirea pielii sau a parului.

Se aplica o cantitate mica pe palme si se aplica pe zona dorita, se va topi datorita caldurii palmelor. -poate fi folosit dupa epilarea cu ceara sau dupa ras pentru a calma pielea iritata. Produs in Burkina Faso.

Contine latex in mod natural Termen de valabilitate: 6 luni de la deschidere Sub marca Najel puteti gasi cosmetice naturale, cosmetice bio, tratamente pentru igiena si infrumusetarea intregului corp.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite