Olive Cosmetics Eolia Lotiune de Corp Naturala cu Sclipici Fin Auriu, Acid Hialuronic, Vitamina E si Orhidee Aurie 250 ml

Eolia Lotiune de Corp Naturala cu Sclipici Fin Auriu, Acid Hialuronic, Vitamina E si Orhidee Aurie 250 ml

Puterea Plantelor In stoc limitat

SKU 20020
48,00 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Produse cosmetice Ingrijire corp Creme de Corp
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Eolia Lotiune de Corp Naturala cu Sclipici Fin Auriu, Acid Hialuronic, Vitamina E si Orhidee Aurie 250 ml de la Olive Cosmetics

Eolia Lotiune de Corp Naturala cu Sclipici Fin Auriu, Acid Hialuronic, Vitamina E si Orhidee Aurie 250 ml

Contine 96% ingrediente naturale

Nu contine parabeni, sulfati, silicon, uleiuri minerale.

Ingrediente cheie ● Vitamina E ● Acid hialuronic ● Ulei de masline ● Ulei de sunatoare ● Aloe Vera ● Orhidee Aurie

Lotiune de corp cu acid hialuronic, ulei de masline si vitamina E. Compozitia sa bogata actioneaza prin prevenirea uscarii pielii si asigurara o hidratare adecvata. Mirosul seducator al Orhideei de Aur cu note florale orientale, preluat din gradinile agatate din Babilon, ne indeamna in "O mie si una de nopti". Se absoarbe usor, iti lasa pielea mata si moale. Cu sidef care confera o stralucire unica pielii tale.

Tipul de piele: Se recomadanda pentru toate tipurile de piele.

Utilizare: Aplicati pe pielea curatata si uscata ori de cate ori doriti.

Acidul hialuronic este o componenta indispensabila in organism ce hidrateaza, cicatrizeaza si creste rezistenta si elasticitatea pielii.
Uleiul de masline este foarte hranitor. Pe langa acizii grasi benefici, mai contine si cantitati modeste de vitamina E si K. Uleiul de masline este, de asemenea, incarcat cu antioxidanti puternici.

Ingrediente: AQUA (WATER), CAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE, CETEARYL ALCOHOL, STEARIC ACID, PARFUM, GLYCERIN, PHENOXYETHANOL, OLEA EUROPAEA (OLIVE) FRUIT OIL, CETEARETH-20, TOCOPHERYL ACETATE, TRIETHANOLAMINE, MICA, CI 77491 ETHYLHEXYLGLYCERIN, CARBOMER, XANTHAN GUM, DISODIUM EDTA, ALPHA-ISO- METHYLIONONE, AMYL CINNAMAL, COUMARIN, HEXYL CINNAMALDEHYDE, LINALOOL.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite