Olive Cosmetics Ser Natural de Fata Lifting Code 30 ml Eolia

Ser Natural de Fata Lifting Code 30 ml Eolia
160,01 lei

Nu este in stoc

Descriere Ser Natural de Fata Lifting Code 30 ml Eolia de la Olive Cosmetics

Eolia Ser Natural de Fata Lifting Code 30 ml / 1.01 fl. oz

Contine 90 % ingrediente naturale.
Ingrediente cheie ● Ulei de sofranel ● Ulei de migdale ● Extract de mar

Seria Lifting Code este o gama revolutionara de ingrijire a fetei care ofera un efect de lifting imediat si de reducere a ridurilor.

Serul de fata super-imbogatit pregateste pielea pentru tratamentul cu Crema de fata Lifting Code, sporind in acelasi timp actiunea sa. Contine 10 ingrediente active pentru refacerea imediata a pielii. Ofera o senzatie imediata de Lifting. Textura usoara a gelului pentru o absorbtie mai buna si imediata.

Ideal pentru fata, gat si decolteu.
Combinatia dintre peptidele antirid specializate de tehnologie avansata si un polimer de acid hialuronic protejeaza si sporesc productia de colagen, netezesc si reduc suprafata si adancimea ridurilor, imbunatatesc conturul V al fetei si ajuta la intinerirea pielii. Complexul de vitamine, E, C, F cu actiunea imbunatatita a vitaminei C si a bizaharidelor naturale reduc imperfectiunile si decolorarile si ofera un scut impotriva actiunii poluarii la care pielea este expusa zilnic.

Tipul de ten: Se recomadanda pentru toate tipurile de ten.
Utilizare: Aplicati ziua si noapte inainte de Crema de Fata Lifting Code.

Utilizati gama completa Liting Code pentru rezultate sporite.

Recipient de sticla.

APLICARE - Aplicati ziua si noapte inainte de Crema de Fata Lifting Code.

Pentru a obtine cele mai bune rezultate, adaugati Serul de fata Lifting Code in rutina zilnica de ingrijire a pielii si urmariti o schimbare majora a starii generale de sanatate a pielii.

Spalati-va fata cu apa obisnuita si stergeti-va cu un prosop curat. Pentru rezultate mai bune, puteti folosi sapunurile naturale din gama Eolia Cosmetics. Umeziti un tampon de bumbac cu Apa Naturala Tonic Micelara Eolia Cosmetics si aplica-l pe toata fata. Cand tenul este uscat, aplicati aproximativ 1-2 pompe de ser.

Asteptati pana cand serul Lifting Code este complet absorbit si apoi aplicati Crema Naturala de Fata Lifting Code.

Ingrediente: AQUA, PULLULAN,PPG-26 BUTETH-26,GLYCERIN, PEG-40 HYDROGENATED CASTOR OIL, BUTYLENE GLYCOL, RETINYL PALMITATE, SODIUM HYALURONATE CROSSPOLYMER, PHENOXYETHANOL, ASCORBYL GLUCOSIDE, PARFUM, CARTHAMUS TINCTORIUS (SAFFLOWER) SEED OIL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, PRUNUS AMYGDALUS DULCIS (SWEET ALMOND) OIL, TOCOPHERYL ACETATE, BIOSACCHARIDE GUM-4, DEXTRAΝ,TRIFLUOROACETYL TRIPEPTIDE-2, MALUS DOMESTICA FRUIT CELL CULTURE EXTRACT, PENTYLENE GLYCOL,ASCORBYL PALMITATE, FOMES OFFICINALIS(MUSHROOM)EXTRACT, LINOLEIC ACID, CARBOMER, BIOSACCHARIDE GUM-1, XANTHAN GUM,PALMITOYL TETRAPEPTIDE-7,PALMITOYL TRIPEPTIDE-1, LECITHIN, POLYSORBATE-20.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite