Olive Cosmetics Spray Protectie UV pentru Par cu Keratina, Eolia Cosmetics, 100 ml

Spray Protectie UV pentru Par cu Keratina, Eolia Cosmetics, 100 ml
60,01 lei

Nu este in stoc

Descriere Spray Protectie UV pentru Par cu Keratina, Eolia Cosmetics, 100 ml de la Olive Cosmetics

Spray Protectie UV pentru Par cu Keratina, Eolia Cosmetics, 100 ml
 
Spray de par imbogatit cu filtre de protectie UV, cu proteine Keratina si Grau, care transforma parul tern intr-unul stralucitor si plin de vitalitate!
Protejeaza parul de expunerea zilnica la soare, de daunele cauzate de poluantii atmosferici, oferind in acelasi timp intinerire cu aroma sa delicata!
Lasa parul moale, cu o textură neteda, mai sanatos si mai usor!
Cu parfumul clasic renascentist, care este inspirat de peisajele unice si prospetimea Marii Mediterane, cu note de gradini de citrice, flori, lemn, tamaie si chihlimbar!
 
Aplicare:
Agitati bine inainte de utilizare! Pulverizati pe parul uscat sau umed! Fara clatire! Pieptanati-va parul ca de obicei! Potrivit si pentru plaja! Folositi de cate ori doriti!. Evitati contactul cu ochii
 
Ingrediente
AQUA (WATER), PARFUM, PPG-26 BUTETH-26, HYDROGENATED CASTOR OIL, HYDROLYZED KERATIN, GLYCERIN, PROPANEDIOL, PHENOXYETHANOL, CETRIMONIUM CHLORIDE, HYDROLYZED WHEAT PROTEIN, HYDROLYZED WHEAT STARCH, ETHYLHEXYLGLYCERIN, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, BENZYL SALICYLATE, CITRAL, CITRONELLOL, LIMONENE, EUGENOL, GERANIOL, HEXYL CINNAMAL, LINALOOL
Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite