Ulei de magneziu + Capsaicin ( extract de ardei chili), Osimagnesium, 100 ml

Ulei de magneziu + Capsaicin ( extract de ardei chili), Osimagnesium, 100 ml

La comanda, in 2 zile

SKU 22605
49,00 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Ulei de magneziu + Capsaicin ( extract de ardei chili), Osimagnesium, 100 ml de la Osimagnesium

Uleiul  contine o cantitate mare de magneziu extrasa din apa marii Zechstein si capsaicin  ( extract de ardei chili 0,025%) pentru blocarea durerii. 

Mod de folosire: 2,5 ml (16 pompite) contin  259 mg magneziu elementar. Aplicati pe piele si masati usor. Lasati sa actioneze 20 min.  Se recomanda  aplicarea zilnica,  local in zona durerii. Pentru uz extern.

Evitati contactul cu ochii si membranele mucoase. A nu se lasa la indemana copiilor.  O usoara senzatie de arsura usturatoare poate aparea pe timpul folosirii initiale.

Conditii de pastrare: Pastrati produsul ferit de temperaturi inalte. Depozitati la temperatura camerei

Ingrediente:  Aqua, Magnesium Chloride,  Magnesium  Sulfate, Potassium Chloride, Sodium  Chloride, Calcium  Chloride, Polysorbate 20, Caprylic Capric Trygliceride, Capsaicin

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Osimagnesium: Osimagnesium Oil este un mineral unic, extras de la o adancime de 1500-2000 de metri din marea Zechstein. Marea Zechstein este o mare preistorica ascunsa la mii de metri sub scoarta terestra. O zona care a fost protejata de poluare sau orice alte interventii moderne, care face ca sursa principala din magenziul Osimagnesium sa fie 100% pura si de o calitate exceptionala, care este extrasa in varianta originala de stare energetica. Magneziul este unul din cele mai importante minerale pentru organism, iar in varianta transdermala, adusa de Osimagnesium are cea mai mare putere de absorbtie in organism si cea mai rapida, deoarece se absoarbe prin piele, cel mai mare organ al corpului.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite