Pellamar Ulei bronzant cu protectie solara SPF6, 200ml

Ulei bronzant cu protectie solara SPF6, 200ml

Puterea Plantelor In stoc limitat

SKU 16144
64,72 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Ulei bronzant cu protectie solara SPF6, 200ml de la Pellamar

Descrire produs Ulei bronzant cu protectie solara SPF6, 200ml de la Pellamar

Uleiul bronzant cu protectie solara SPF6 Pell Amar este un amestec de uleiuri solare (catina, morcov, portocale), bogate in carotenoide, solubilizate in ulei de migdale si ulei de ovaz cu rol de refacere si protectie a epidermei expuse la soare si alti agenti agresivi (vant si apa).

Proprietati:

- Ajuta la mentinerea bronzului pe o perioada mai indelungata.

- Contine un factor SPF scazut, dar uleiurile vegetale contin antioxidanti ce capteaza radicalii liberi si stopeaza procesele de imbatranire a epidermei, refac echilibrul lipidic si regenereaza pielea.

Compozitie: Ulei de catina, ulei de morcov, ulei de portocale, ulei de migdale, ulei de ovaz.

Mod de utilizare: Aplicati uleiul chiar inainte de expunerea la soare. Aplicati din nou, frecvent, in cantitati generoase, mai ales dupa ce ati inotat, daca ati transpirat sau daca v-ati sters cu prosopul. Se poate utiliza si dupa expunerea la soare sau ori de cate ori se simte nevoia de refacere a elasticitatii si catifelarii pielii.

Forma de prezentare: Flacon de 200ml

Pielea este protejata de insolatii si arsuri, precum si de imbatrnirea prematura cauzata de expunerea prelungita la soare. Bronzul este pus in valoare, iar santatea pileii este protejata.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Pellamar: Povestea dermatocosmeticelor PellAmar începe cu doctorul Ștefan Ionescu-Calinești, creatorul extractului pur de namol terapeutic din lacul Balta Alba, primul în lume. După brevetarea extractului din nămol sapropelic, extractul PellAmar,  în anii 1970 urmează formularea și brevetarea unor produse terapeutice care îi puneau în valoare proprietățile curative. Puterea vindecatoare a extractului PellAmar a fost dovedită de testele clinice în tratamentul reumatismelor, bolilor ale sistemului nervos periferic, nevralgii, boli ginecologice, cronice, eczme, psoriazis, arsuri, cicatrici cheloide, fenomene de îmbătrânire.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite