PolnyWarkocz Concentratul armonizator Albastrele si mac 150 ml

Concentratul armonizator Albastrele si mac 150 ml

Disponibil la comanda online

SKU 19535
75,01 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Produse cosmetice Ingrijire fata Demachiante
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Concentratul armonizator Albastrele si mac 150 ml de la PolnyWarkocz

Concentratul armonizator este un ulei delicat de curățare a feței, care în contact cu apă se transformă într-o emulsie albă. Datorită formulei sale optimizate, uleiul îndepărtează chiar și machiajul rezistent la apă și impuritățile, fără a afecta bariera naturală hidrolipidică.
Extractul din flori de albastrele in armonie cu uleiul din seminte de mac au o actiune nutritive si calmanta. Proprietățile emoliente ale uleiului permit curățarea exactă a fetei, fără a lăsa un strat excesiv de ulei. Datorită formulei sale ușor de clătit, pielea este împrospătată și perfect curățată.
Având în vedere concentrația ridicată de ingrediente naturale active, uleiul este recomandat pentru îngrijirea tenului matur și pretențios.
O cantitate potrivită de ulei se aplică pe pielea uscată a feței și se masează ușor. Apoi se umezesc mâinile cu apă și se masează din nou, transformând uleiul într-o emulsie albă.
Se clătește bine.Înainte de utilizare, testați produsul aplicând o cantitate mică pe anumite porțiuni ale pielii.
INGREDIENTE: ulei din semințe de floarea soarelui , glicerină vegetală, trigliceride caprice-caprilice, ulei din semințe de mac, apă, ulei de ricin presat la rece, laurat de zaharoză, hidrolat din frunze de rozmarin medicinal , extract din flori de albăstrele, vitamina E
Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite