PolnyWarkocz Crema cu coada calului, Polny Warkocz, Zi/Noapte, 50 ml

Crema cu coada calului, Polny Warkocz, Zi/Noapte, 50 ml

Disponibil la comanda online

SKU 19521
49,00 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Crema cu coada calului, Polny Warkocz, Zi/Noapte, 50 ml de la PolnyWarkocz

De pe pajistile cu flori si campurile cu bogatii nenumarate, spre sfarsit de vara apuca-te sa culegi iarba de coada calului. O recunosti dupa scartaitul de sub picioare. Rupe planta cu lastarii sanatosi, complet verzi, cu tulpina curata iar nuanta tinde sa fie rosiatica. Aceasta planta care a dobandit forta pamantului, e buna pentru piele, par si unghii, dar iti aduce mari beneficii si in caz de roseata excesiva

Crema cu extract de coada-calului – este o crema cu o consistenta densa dar cu structura usoara sub forma de spuma, care dupa aplicare se transforma intr-un unt cremos. Este solutia ideala pentru un ten cuperozic si deteriorat, care necesita regenerare. Bogata in siliciu si compusi minerali, coada-calului are o actiune benefica asupra starii pielii, intareste si etanseaza vasele capilare fragile. Uleiul natural de verbina completeaza ingrijirea.

Datorita ingredientelor atent selectionate care potenteaza actiunea sa, crema cu coada calului este potrivita pentru ingrijirea tenului cuperozic si care necesita regenerare. Maceratul din coada calului prezent in produs contribuie benefic la conditia tenului cuperozic, iar uleiul eteric natural din verbina completeaza ingrijirea.

Crema cu coada calului este potrivita pentru ingrijirea zilnica a pielii fetei. Poate fi utilizata atat ziua, cat si noaptea. Avand in vedere proprietatile speciale pe care le are coada calului si cantitatea ridicata de siliciu, crema poate fi utilizata si pentru ingrijirea unghiilor.

O cantitate mica de crema se aplica in mod regulat pe pielea curatata a fetei.

Inainte de utilizare, testati produsul aplicand o cantitate mica pe anumite portiuni ale pielii

Ingrediente : Verbina Unt de shea Vitamina E Ulei de migdale dulci iarba de coada calului

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite