PolnyWarkocz Masca calmanta - Detoxifiere cu pamant de diatomee si flori de tei 100 ml

Masca calmanta - Detoxifiere cu pamant de diatomee si flori de tei 100 ml

Disponibil la comanda online

SKU 19523
55,00 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Masca calmanta - Detoxifiere cu pamant de diatomee si flori de tei 100 ml de la PolnyWarkocz

Un copac dulce, un copac sfant. Preafrumosul si longevivul tei pastreaza in el energia fertilitatii, senzualitatii si feminitatii. Mireasma dulce a florilor de tei potoleste nervii si alunga gandurile nelinistitoare. Potrivit unor relatari stravechi, oricine se va aseza la umbra teiului cu parfum de miere, te va incredinta ca in el pulseaza o energie fantastica, care vindeca nu numai corpul, dar mai ales sufletul.

Continutul ridicat al ingredientelor cu actiune sinergica, ajuta eficient la detoxifierea pielii cu impuritati. Pamantul de diatomee (diatomita) este un mineral care curata si improspateaza tenul in mod natural. Datorita continutului bogat de siliciu acesta uniformizeaza culoarea pielii si o mentine intr-o conditie buna. Extractul din flori de tei sprijina purificarea, are efect calmant si regenerant. Masca pregateste pielea pentru ingrijirea ulterioara.

Continutul crescut de ingrediente cu actiune sinergica, sprijina eficient detoxifierea pielii cu impuritati.

Masca de fata Pamant de diatomee si Flori de tei Masca calmanta – Detoxifianta este dedicata pentru curatarea si detoxifierea pielii fetei.

O cantitate potrivita de produs se aplica pe pielea curatata a fetei si se intinde uniform. Se lasa 10-15 minute si apoi se maseaza usor. Se clateste bine.

Inainte de utilizare, testati produsul aplicand o cantitate mica pe anumite portiuni ale pielii.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite