Rampal Latour Savon Noir hipoalergenic - concentrat natural pentru toate suprafeţele (=50 litri) greutate 1L

Savon Noir hipoalergenic - concentrat natural pentru toate suprafeţele (=50 litri) greutate 1L

Disponibil la comanda online

SKU 17653
64,00 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Produse cosmetice Sapunuri naturale
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Savon Noir hipoalergenic - concentrat natural pentru toate suprafeţele (=50 litri) greutate 1L de la Rampal Latour

Savon Noir superconcentrat şi superdegresant - un produs de curăţat aproape toate tipurile de suprafeţe şi podele.

Cu adevărat multi-funcţional, vine cu o mulţime de calităţi şi o eficienţă unică. Îndepărtează murdăria şi grăsimile dar protejează în acelaşi timp graţie uleiului de măsline. Redă strălucire suprafeţelor, curăţă şi protejează. Savon Noir lavandă poartă certificarea bio Ecocert.

Este eficient împotriva bacteriilor în doar 5 minute.

  • testat dermatologic
  • blând cu pielea mâinilor și non-iritant, hipoalergenic, ideal pentru pielea sensibilă
  • 100% ingrediente de origine naturală
  • ușor biodegradabil: fără parabeni, agenți de conservare, solvenți, agenți de colorare, agenți de spumare
  • cu o bază 100% vegetală de uleiuri purificate și de cea mai bună calitate
  • 15-30%: săpun obținut din ulei de măsline purificat
  • fără parfum (poartă doar aroma uleiului de măsline, similar săpunului de Marsilia)

Din 1 litru Savon Noir rezultă (diluat) 50 litri de soluţie de curăţare.

Nu lasă reziduuri toxice pe suprafeţele curăţate spre deosebire de alţi detergenţi universali.

Mod general de utilizare: 100ml la 5 litri de apă caldă. Cantitatea se scade proporțional cu litri de apă folosiți.

Blând cu pielea. Non-toxic, nu necesită clătire.

Pentru curăţarea punctuală de suprafeţe sau obiecte, se poate folosi şi nediluat.

Se aplică câteva picături de Savon Noir direct pe suprafaţă, se curăţă cu o cârpă curată (uscată sau umedă), iar pentru luciu se şterge suprafaţa la final cu o cârpă uscată. 

Suprafeţe
Curăţă impecabil, îndepărtează praf, murdărie sau grăsimi, aduce strălucire tuturor suprafeţelor din locuinţă sau din afara ei: parchet*, lemn, gresie, faianţă, marmură, linoleum*, suprafeţe din piatră, teracotă sau cărămidă, ciment, piscine.

În bucătărie
- Blaturi de bucătărie, chiuvete, baterii din oţel inoxidabil sau cromate: aplicaţi câteva picături de Savon Noir pe burete sau lavetă cu care curăţaţi suprafaţa. Clătiţi cu apă caldă şi stergeţi cu o cârpă uscată pentru luciu dacă este cazul.
- Echipamente electrice (cuptor microunde, frigider, congelator espressor, filtru cafea etc.), aragaz: aplicaţi câteva picături de Savon Noir pe buretele sau laveta ude, spălaţi, Clătiţi cu apă caldă şi stergeţi cu o cârpă uscată pentru luciu dacă este cazul.

În baie
Faianţă, gresie, obiecte ceramice, chiuvete, baterii din oţel inoxidabil sau cromate: umeziţi suprafaţa, aplicaţi câteva picături de Savon Noir pe burete sau lavetă, spălaţi. Clătiţi cu apă caldă şi stergeţi cu o cârpă uscată pentru luciu dacă este cazul.

Pentru lemn
În interior sau exterior, Savon Noir curăţă, hrăneşte şi protejează lemnul - mese, birouri, scaune, parchet, pat, noptiere, mobilier de grădină, totul cu o singură excepţie, lemnul pictat fără stratul protector din lac.
Aplicţi Savon Noir nediluat pe o cârpă uscată. Curăţaţi prin frecare, ca şi când aţi cerui lemnul. Nu este necesar să clătiţi.

Pentru bijuterii
Curăţă şi redă strălucirea bijuteriilor şi obiectelor din aur, argint, cupru, cu o singura excepţie - ceasurile.
Diluaţi 1 capac de Savon Noir într-un vas mic cu apă fierbinte. Se introduc obiectele şi se lasă câteva minute. Apoi se scot şi se curăţă cu o cârpă umedă. La final le puteţi usca şi lustrui cu o cârpă uscată.

În grădină
Protejează plantele din interior sau exterior! Ţine la distanţă: purici, furnici, omizi, păianjeni şi alte insecte. 
Diluaţi într-un pulverizator 1 capac de Savon Noir în 1 litru de apă şi soluţia este gata! O puteţi pulveriza pe frunze, muguri sau boboci, dar nu pe părţile înflorite.

Şi altele...
Cu Savon Noir (diluat sau nu) mai puteţi curăţa interiorul şi exteriorul maşinii, pensule, unelte de lucru sau obiecte metalice.

Savon Noir hipoalergenic - concentrat natural pentru toate suprafeţele (=50 litri) greutate 1L Rampal Latour, se regaseste in categoria Sapunuri naturale si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio  PutereaPlantelor.ro

Notă:
A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se utiliza pentru spălarea corpului.
*pentru suprafeţele marcate cu steluţă precum şi pentru suprafeţele laminate: a se testa în prealabil pe o suprafaţă mică.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Rampal Latour: Sapunurile Rampal Latour se realizeaza in regiunea Provence inca din 1828 dupa retete traditionale bine pastrate si sunt pana astazi o garantie a calitatii si a autenticitatii. Varietatea de sapunuri cuprinde o gama de ingrijire cu esente fine din Provence si o serie bio certificata Ecocert. Aceste sapunuri hidrateaza pielea, rasfatand-o cu miresmele unice ale regiunii, gratie uleiurilor si esentelor din plante ce poarta amprenta unor creatori celebri de parfum din Grasse. Sapunul lichid bio de Marsilia este conceput special pentru a reda mainilor catifelarea. Cu un parfum discret, sapunurile lichide sunt realizate exclusiv din uleiuri din plante, fiind foarte bine tolerate de piele. Au efect hidratant, precum si revigorant sau relaxant. Datorita componentelor si uleiurilor naturale toate produsele sunt 100% biodegradabile.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite