Retetele bunicii Agafia Tratament Scalp pentru Intarirea Radacinilor Polar 100 ml Bunica Agafia

Tratament Scalp pentru Intarirea Radacinilor Polar 100 ml Bunica Agafia
19,75 lei

Nu este in stoc

Descriere Tratament Scalp pentru Intarirea Radacinilor Polar 100 ml Bunica Agafia de la Retetele bunicii Agafia

Sprijina regenerarea parului si a radacinii, hranind firul din interior. Datorita acizilor grasi din continut, previne caderea parului si sigileaza varfurile, reducand despicarea acestora. Extractul de pelin stimuleaza cresterea parului si intareste radacinile datorita vitaminelor A si B6 si confera parului volum.

Extractul din ierburi proaspete din Taiga netezesc parul, il fac usor de pieptanat, regenereaza, confera volum, intaresc radacina.

Mod de utilizare: masati o cantitate mica la radacina parului (pe scalpul uscat sau ud), lasati sa actioneze 10-15 minute si clatiti cu sampon.

A nu se inghiti. A nu se lasa la indemana copiilor.

Vegan. 99% din ingrediente sunt de origine naturala.

Ingrediente INCI: Aqua, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Butyrospermum parkii Butter, Helianthus Annuus Seed Oil, Isopropyl Palmitate, Glycerin, Arctium Lappa Root Extract, Hydrogenated Soybean Oil, Artemisia Vulgaris Extract *, Scutellaria Baaanum Extract *, Scutellaria Baaanum Extract * / Stem Extract *, Salvia Officinalis Leaf Extract *, Urtica Dioica Extract *, Spiraea Ulmaria Extract *, Angelica Archangelica Root Extract *, Vaccinium Vitis-Idaea Fruit Extract *, Hippophae Rhamnoides Fruit Oil *, Sodium Stearoyl Glutamate, Xanthan Gumium, Artemisia Absinth Herb Oil, Abies Sibirica Needle Oil, Cymbopogon Martini Oil, Juniperus Communis Wood Oil, Menthol, Citric Acid, Benzyl Alcohol, Ethylhexylglycerin, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, CI 15985, CI 19140, CI 42090, CI 14720, Limonene.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Retetele bunicii Agafia: Cu cincisprezece ani in urma, am intalnit o bunicuta siberiana, Agafia Yermakova, care a trait toata viata in taiga. Nu era nimic ce nu stia despre plantele care cresc acolo! In copilarie, ea o ajuta pe bunica ei sa aleaga ierburile si sa le foloseasca ca medicament pentru vindecarea oamenilor. Fetita a fost fascinata de povestirile spuse de bunica ei: unde sa caute ierburi, cum sa le adune si sa le usuce si ce boli le vindeca. Pentru a nu uita nimic, a inceput sa scrie toate retetele si sa deseneze imagini din ierburi in carnetul ei. Cand Agafia a crescut si a devenit medic naturopat, ea a continuat sa scrie noile retete in carnetul ei. In timpul petrecut impreuna cu Agafia, ea a fost profund entuziasmata de atitudinea noastra fata de Mama Natura si de plantele salbatice si de credinta in puterea lor vindecatoare. A fost o mare onoare pentru noi sa obtinem permisul de utilizare a retetelor sale pentru fabricarea produselor cosmetice. Asa a inceput povestea liniei cosmetice "Retetele bunicii Agafia".
Cosul este gol
Nu ai produse favorite