Mini Frigider Cosmetice, Rose Gold, Stylpro, 4 L

Mini Frigider Cosmetice, Rose Gold, Stylpro, 4 L

Puterea Plantelor In stoc limitat

SKU 19673
354,60 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Mini Frigider Cosmetice, Rose Gold, Stylpro, 4 L de la Stylpro

Mini Frigider Cosmetice, Rose Gold, Stylpro, 4 L

De ce sa pastrez produsele cosmetice in mini frigiderul Stylpro? Produsele cosmetice tinute la rece:  au o durata mai mare de viata au efect tonifiant asupra pielii, inchid porii si maximizeaza performanta produsului nu dezvolta bacterii  isi mentin calitatile ingredientelor pentru mai mult timp   Unele produse cosmetice functioneaza mai bine la temperatura crescuta, de aceea, frigiderul are si functie de incalzire.

Frigiderul are un sistem de control al temperaturii care previne inghetarea produselor. Temperatura din frigider este intotdeauna peste 2 grade. ⭐raceste produsele cu pana la 20°C sub temperatura camerei ⭐temperatura scazuta previne alterarea produselor cosmetice ⭐frigiderul este silentios, de aceea poate fi plasat pe/sub masuta de toaleta fara a pertuba somnul ⭐ datorita detaliilor rose gold si a designului elegant, frigiderul se integreaza cu usurinta in orice context ⭐ambalaj reciclat si reciclabil

Cateva dintre produsele cosmetice potrivite pentru refrigerare:

❄️Produse naturale si organice

❄️Lac de unghii

❄️Serumuri, creme, lotiuni pentru fata si corp

❄️Tonere si lotiuni tonice de tip spray pentru fata

❄️Masti de fata tip servetel

❄️Creme de soare

❄️Produse care contin vitamina C

❄️Machiaj lichid (fond de ten, creion de ochi lichid, rimel etc)

❄️Creioane pentru buze si ochi

*Verifica intotdeauna eticheta pentru instructiuni de depozitare si lista completa de ingrediente si produse potrivite pentru refigerare. Cat de rece este in interiorul frigiderului? Temperatura maxima din frigider este cu 20°C sub temperature camerei, dar niciodată nu scade sub 2°C. Care e temperatura maxima de incalzire a frigiderului? Frigiderul poate incalzi produsele pana la 45-55°C.  

Cu ajutorul prizei din componenta produsului.

Frigiderul poate fi incarcat si cu un adaptor pentru masina, asa ca il poti lua cu tine in vacanta. Cat dureaza ca frigiderul sa treaca de la cald la rece?

Dureaza aproximativ 2-3 ore ca frigiderul sa faca switchul de la cald la rece si invers.

Care e capacitatea maxima a frigiderului? Frigiderul poate sustine pana la 4 litri. Ce pot depozita in frigider? Machiaj lichid, creme de ingrijire a pielii, masti de fata, corp sau par, produse care conțin vitamina C, produse naturale și organice, lacuri de unghii și creme solare.

Nu recomandam sa pastrezi alimente si bauturi impreuna cu produsele de infrumusetare. Ce fac daca am pierdut instructiunile de folosire a frigiderului? Pot descarca manualul de aici.

Ce fac in cazul in care frigiderul acumuleaza gheata? Cipul de racire din spatele frigiderului este esential pentru a mentine temperatura scazuta dinauntru. Cand in camera sunt peste 25°C, temeratura din frigider poate scadea pana la 2-3°C. In jurul cipului, insa, temperatura poate scadea la 0°C, iar diferenta de temperatura produce condens, si astfel se formeaza gheata. Pentru a inlatura gheata, trage frigiderul din priza si lasa-l sa se dezghete, cu usa deschisa. Cu un prosop uscat, sterge orice urma de gheata sau apa ramasa inauntru.

Este important sa repeti procesul de fiecare data cand observi acumularea de gheata, pentru a prelungi durata de viata a frigiderului.

Mod de utilizare: 1.Asigurate ca „Comutatorul de caldura - rece” este in pozitia OPRIT. 2. Asigurate ca „Comutatorul de alimentare” este in pozitia AC. 3. Conecteaza cablul de alimentare la priza din spatele frigiderului. 4. Conecteaza celalalt capat al cablului de alimentare la priza de alimentare din camera.

5. Pentru racire, seteaza butonul „Cold Hot Switch” la Rece. Daca se aprinde o lumina verde,frigiderul este in functiune. Pentru rezultate optime, recomandam ca produsele pe care vrei sa pe pui in frigider sa fie pre-racite. Umple frigiderul cu produse de infrumusetare potrivite pentru racire (verifica eticheta pentru instructiunile de pastrare). * Frigiderul va atinge temperatura de racire maxima in 2-3 ore. 6.

Pentru a incalzi produsele cosmetice, seteaza „Cold Hot Switch” la Hot. O lumina rosie va aparea cand frigiderul a inceput sa se incalzeasca. Pune in frigider produse de infrumusetare compatibile cu caldura, cum ar fi incalzitoarele de maini, prosoape etc. https://www.youtube.com/shorts/0BwBWUL0eQA  

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite