Vaselina cosmetica cu aloe vera , 150g - Turda Pharm

Vaselina cosmetica cu aloe vera , 150g - Turda Pharm

Disponibil la comanda online

SKU 22250
18,24 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Produse cosmetice Ingrijire buze Ingrijire corp TELIOS CARE
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Vaselina cosmetica cu aloe vera , 150g - Turda Pharm de la TURDA PHARM

Vaselina cosmetica cu aloe vera , 150g - Turda Pharm

Petrolatul sau vaselina cosmetica este o grasime pe baza de minerale, folosita pe scara larga in produsele cosmetice, pentru capacitatea sa de a combate deshidratarea prin limitarea pierderii de apa. Uneori criticat pentru ca este derivat din produse petrochimice, petrolatul este insa un ingredient perfect tolerat de piele.

Sub forma de lotiune, ulei, gel, unguent, ser, balsam si stick de buze, se prezinta intr-o varietate de forme si este potrivita pentru toate tipurile de utilizare zilnica.

Cuprins:

  • Ce este vaselina cosmetica?
  • Vaselina cosmetica si beneficiile ei
  • Ce este slugging?
  • Vaselina, contraindicatii si precautii de utilizare

Ce este vaselina cosmetica?

  • Inventata de chimistul Robert Chesebrough si inregistrata in Statele Unite in 1872, vaselina cosmetica (care provine din germanul Wasser (apa), grecescul „elaion” (ulei, grasime) si sufixul francez „-ine” (care a devenit intre timp parte din limbajul cotidian), este un amestec de parafina (sau alcani), un extract natural de reziduuri solide de petrol, ceara si ulei, care seamana cu o grasime. Acest unguent transparent are o textura densa si inodora.
  • Amestec de hidrocarburi, puternic saturate cu hidrogen, vaselina cosmetica este un produs stabil, care nu se oxideaza si, prin urmare, nu expira niciodata. Fiind o unsoare „curata”, cu aderenta scazuta, este destinata sanatatii intregii familii.
  • Cunoscuta pentru capacitatea sa de a vindeca rani minore, vaselina cosmetica este, de asemenea, un aliat pentru piele.

Vaselina cosmetica si beneficiile ei

Hidratarea pielii

  • Nu este o coincidenta faptul ca make-up artistii jura pe utilizarea vaselinei! Datorita texturii sale de gel-crema, vaselina cosmetica este un excelent hidratant. Foarte hranitoare, aceasta poate repara orice zona a corpului.

Vaselina pentru arsuri

  • Pentru arsuri foarte usoare (cum ar fi o mica inrosire, care nu afecteaza nicio zona sensibila), puteti folosi vaselina cosmetica. Incepeti prin a raci zona afectata folosind un jet de apa rece (dar nu rece ca gheata), timp de aproximativ 10 minute, apoi aplicati vaselina pe arsura. Proprietatile sale hidratante vor ajuta la calmarea zonei si vor favoriza o vindecare rapida!

Vaselina cosmetica ca balsam de buze

  • Vaselina cosmetica inlocuieste balsamul de buze, fiind utila pentru buzele uscate si deteriorate. Trebuie doar sa aplicati un strat subtire si s-o lasati sa actioneze cateva minute sau peste noapte.
  • Rilastil Xerolact Balsam pentru buze emolient si protectiv, cu unt de shea in proportie de 15%, pentru buze foarte uscate si crapate. Este emolient si protector, cu actiune intensiva, creat special pentru buzele foarte uscate sau cu crapaturi superficiale. Prin crearea unui strat protector, produsul reda elasticitatea buzelor, lasându-le catifelate si hidratate.
Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite