Ulei de Jojoba, 100ml, Zanna

Ulei de Jojoba, 100ml, Zanna

Disponibil la comanda online

SKU 15992
54,22 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Par, unghii si piele Produse cosmetice Igiena si ingrijire
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Ulei de Jojoba, 100ml, Zanna de la Zanna

Uleiul de jojoba este un ulei plin de vitamine si minerale care se asimileaza foarte usor in piele, datorita compozitiei sale asemanatoare cu sebumul uman. Uleiul de jojoba este recomandat in ingrijirea tenului, pielii si parului.

Proprietati:
- pentru ten: datorita continutului bogat de vitamina E si C, uleiul de jojoba ajuta in mentinerea unui ten curat, luminos si radiant;
- poate ajuta la calmarea rosetii si iritatiei pielii produsa de acnee;
- pentru corp: se poate aplica pe piele dupa dus pentru un plus de prospetime si hidratare sau poate fi folosit ca ulei de masaj in combinatie cu un ulei aromatic pentru inducerea unei stari de bine;
- pentru par: acesta este un remediu eficient impotriva caderii parului, regleaza secretia de sebum a scalpului si ofera hidratare intensa persoanelor cu par uscat.

Mod de utilizare:
Se poate folosi pur, punand cateva picaturi pe maini si masand pielea, parul si corpul pana la absortie completa sau adaugat in creme, lotiuni, sampon pentru extra hidratare. Spre deosebire de alte uleiuri acesta nu trebuie diluat si poate fi aplicat direct pe piele.

Un remediu eficient impotriva caderii parului, regleaza secretia de sebum a scalpului si ofera hidratare intensa persoanelor cu par uscat. Este ideal in tratarea firelor de par despicate sau uscate. Mod de folosire:

Se poate folosi pur, punand cateva picaturi pe maini si masand pielea, parul si corpul pana la absorbtie completa sau adaugat in creme, lotiuni, sampon pentru extra hidratare. Spre deosebire de alte uleiuri acesta nu trebuie diluat si poate fi aplicat direct pe piele.

Zanna - pentru un stil de viata simplu, natural si curat: am creat Zanna, pentru un stil de viata natural, simplu si curat. Am preferat sa folosim ingrediente de origine vegetala, naturale, evitand pe cat posibil chiar si conservantii, parabenii, SLS, colorantii sau parfumuri sintetice. Apropierea de natura este tot mai des o alegere constienta, o forma de manifestare a unei filozofi de viata, menita sa ne ajute sa gasim solutii si raspunsuri simple, curate, nealterate, pentru diferitele noastre nevoi de ingrijire.

 

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite