Ulei esential de Oregano, 10ml, Zanna

Ulei esential de Oregano, 10ml, Zanna

Disponibil la comanda online

SKU 15980
21,27 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Produse cosmetice Uleiuri esentiale
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Ulei esential de Oregano, 10ml, Zanna de la Zanna

Oregano este o planta aromata care este cel mai bine cunoscuta ca ingredient in mancarea italiana. Cu toate acestea, poate fi, de asemenea, concetrat intr-un ulei esential care este bogat in antioxidanti si compusi puternici care aduc beneficii pentru sanatatea corpului nostru.

Lupta impotriva bacterilor 

Datorita continutui bogat in fenoli, uleiul esential de oregano poate ajuta la lupta impotriva anumitor bacterii. De exemplu, stafilococul este un tip comun de bacterii care cauzeaza infectia cu stafilococ. Unele tulpini apar in mod natural in organism, dar atunci cand bacteriile cresc prea repede, pot crea simptome deranjante.

Ajuta la functionarea sistemului respirator

Prin proprietatile sale expectorante, promoveaza eliminarea mucusului si a flegmei acumulat pe caile aeriene superioare. De semenea, calmeaza gatul iritat luptand cu multitudinea de bacterii. Uleiul esential de oregano poate fi folost ca si medicament complementar in tratarea pneumoniilor (adaugati 3 picaturi de ulei in apa/suc natural si beti cate un pahar o data pe zi pana la disparitia simptomelor).

Pe langa beneficii pe care le aduce sistemului respirator, uleiul esential de oregano prezinta proprietati medicale, precum:

Intareste sistemul digestiv

Sporeste imunitatea

Calmeaza problemele menstruale

Amelioreaza afectiunile pielii

Minimizeaza riscul de afectiuni cardiace

Ajuta la pierderea  in greutate, etc.

 

ULEIUL ESENTIAL DE OREGANO NU TREBUIE CONSUMAT DE:

Femeile gravide deoarece pot stimula fluxul de sange catre uter, slabind mucoasa uterului. 

Femeile care alapteaza ar trebui, de asemenea, sa se abtina de la utilizarea uleiului. 

Nu consumati ulei de oregano mai mult de doua saptamani. Daca starea de sanatate necesita utilizarea regulata, intrerupeti utilizarea timp de doua saptamani si reporniti utilizarea.

Atentie! Excesul consumului de ulei esential de oregano poate interfera cu absorbtia fierului. Daca utilizati ulei de oregano regulate este recomandat sa adaugati si suplimente de fier. 

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite