Lacalut Kids Plaque Test apa de gura 300 ml

Lacalut Kids Plaque Test apa de gura 300 ml
30,52 lei

Nu este in stoc

Descriere Lacalut Kids Plaque Test apa de gura 300 ml de la Lacalut

Lacalut Kids Plaque Test apa de gura, Lacalut, 300 ml

Lacalut Kids Plaque Test apa de gura - a fost conceputa special pentru controlul rapid si facil privind prezenta placii bacteriene la nivelul danturii copiilor.    Verificare rapidă și facilă a prezenței plăcii bacteriene la copii. Motivație pentru curățarea eficientă a danturii. Aromă de Bubble Gum.

Apă de gură care poate fi utilizată de copiii de peste 6 ani.


Lacalut Kids Plaque Test apa de gura 300 ml - producator Lacalut se regaseste in categoria Produse pentru copii - Cosmetice bebe si copii si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro

Administrare

Înainte de curățarea danturii, cavitatea bucală se clătește cu 10 ml apă de gură, fără a se înghiți. Apa de gură evidențiază depunerile bacteriene existente la nivelul danturii, colorându-le în albastru. După utilizare, dantura se curăță în mod obișnuit pentru a îndepărta depunerile colorate în albastru. Indicat pentru igiena orală zilnică.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Lacalut: Lacalut - lider in igiena dentara. Pasta de dinti medicinala, apa de gura  cu lactatul de aluminiu pentru parodontoza si sangerarea gingiilor. Produse germane de calitate superioara.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite