Servetele de apa umede hipoalergenice, fara parfum, cu extract de musetel Carryboo

Servetele de apa umede hipoalergenice, fara parfum, cu extract de musetel Carryboo

Puterea Plantelor In stoc limitat

SKU 16077
23,99 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Servetele de apa umede hipoalergenice, fara parfum, cu extract de musetel Carryboo de la Carryboo

Descriere produs Servetele de apa umede hipoalergenice, fara parfum, cu extract de musetel Carryboo

Servetele umede pe baza de apa Carryboo sunt fara parfum si au extract de musetel care curata delicat si calmeaza pielea bebelusului, fiind recomandate in special pentru fata, mainile si fundul bebelusului.

Acest produs are 0% parfum, alcool. 99% din ingrediente sunt naturale. Contine aproape 99% apa pura pentru a respecta pielea fragila a bebelusilor.

Contine extract de musetel organic recunoscut pentru proprietatile sale calmante. Servetelele Carryboo sunt biodegradabile, iar fibra folosita este chiar compostabila. Sunt extrem de practice si de utile atat acasa cat si in deplasare. Produsul nu contine niciunul dintre cei 180 de alergeni enumerati de Safelife .

Acest produs este certificat Safelife. SafeLife este o asociatie non-profit ce reuneste experti care elaboreaza liste de ingrediente cu potential periculos (din punct de vedere endocrin si al alergenilor). Astfel certificarea SafeLife garanteaza lipsa ingredientelor periculoase 

Compozitie: Apa, acid levulinic, glicerina, levulinat de sodiu, apa de flori de calendula officinalis (musetel)*, acid citric, benzoat de sodiu. (*Ingrediente provenite din agricultura ecologica) Valori nutritionale: - Beneficii: Servetele umede pe baza de apa Carryboo sunt fara parfum si au extract de musetel care curata delicat si calmeaza pielea bebelusului, fiind recomandate in special pentru fata, mainile si fundul bebelusului.

Utilizare produs: Produs recomandat in special pentru a curata fata, mainile si fundul bebelusului. Sunt extrem de practice si de utile atat acasa cat si in deplasare.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite