Tinctura Oftalmica, 50 ml, Hypericum

Tinctura Oftalmica, 50 ml, Hypericum

Disponibil la comanda online

SKU 21788
16,50 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Ingrijire ochi Tincturi
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Tinctura Oftalmica, 50 ml, Hypericum de la Hypericum

Tinctura Oftalmica, 50 ml, Hypericum 

Pentru îngrijirea sănătății ochilor, poate sa mareasca acuitatea vizuală, poate ajuta in caz de sensibilitate a celulelor viziuale. Poate creste rezistensa capilarelor sangvine și scade permeabilitatea celulară, poate stimula microcirculația venoasă care îndepărtează excesul de lichid din spațiile intercelulare contribuind la eliminarea edemelor din jurul ochilor, acțiune datorată substanțelor active din Crăiță, Afin, Coacăz negru; poate sa intareasca imunitatea ochilor împotriva agenților infecțioși, adjuvant în afecțiunile retiniene și retinopatia diabetică, adjuvant in oboseala ochilor, poate sa inlature scurgerile oculare.

Mod de folosire:    
Intern: 30 de picături de 3 ori pe zi dizolvate în Ceai Oftalmic sau apă distilată, în cure de 40 de zile. Extern: 30 de picături Tinctura Oftalmică la 200 ml Ceai Oftalmic pentru comprese pe ochi, fără să pătrundă produsul în ochi.

Compoziție:
Silur(Euphrasia rostkovian), flori de Craiță(Tegetes patulă), frunze de Afin(Vacciunium myrtillus), frunze de Coacaz negru(Ribes nigrum), frunze de Scorus de munte (Sorbus aucupăria), flori de Galbenele(Calendula officinalis), Năpraznic(Geranium chamimilla), petale de Trandafir(Rosa centifolia), alcool etilic din cereale minim 35% vol.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Hypericum: HYPERICUM Impex Srl din Cluj Napoca va ofera suplimente alimentare exclusiv din surse naturale (organice) - plante medicinale si fructe de padure. Produsele Hypericum contin extracte naturale concentrate, ceea ce asigura o mai buna asimilare in organism a substantelor active benefice pentru diferite afecţiuni
Cosul este gol
Nu ai produse favorite