Trusa de machiaj cu 8 farduri bio matasoase Fleurance Nature

Trusa de machiaj cu 8 farduri bio matasoase Fleurance Nature

Disponibil la comanda online

SKU 21287
208,25 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Trusa de machiaj cu 8 farduri bio matasoase Fleurance Nature de la Fleurance Nature

Trusa de machiaj cu 8 farduri bio matasoase Fleurance Nature

Trusa de machiaj cu 8 farduri de ochi cu finisaje sclipici, irizate si mate, texturi matasoase,. Formule imbogatite cu ulei de argan organic

Contine o minipensula pentru aplicare usoara si oglinda detasabila

Cantitate: 8 culori de 1,3 g

Trusa de machiaj bio ideala pentru a crea look-uri nesfarsite !

O parte esentiala a trusei tale de frumusete, Trusa de machiaj bio cu 8 farduri bio ofera o gama larga de cele mai frumoase nuante de fard de pleoape, sclipitoare, irizate si mate.
Este perfecta pentru a imbunatati aspectul cu un machiaj dragut si sofisticat sau un machiaj de petrecere.

+ +: Contine o mini-pensula pentru umbre care usureaza aplicarea fardurilor de ochi dar si o oglinda care va permite sa efectuati retusuri rapide.

De ce sa alegi Trusa de machiaj cu 8 farduri bio Fleurance Nature ?

Formule pe bază de ulei de argan organic din comert echitabil

Texturi matasoase, usor de amestecat

Retinere buna a culorii

Ingrediente INCI:
- Sclipici argintiu 350 Ulei de argan*, ulei de ricin*, pigmenti minerali.
Ingrediente: MICA, ULEI DE SEMINTE DE RICINUS COMMUNIS (CASTOR)*, CI 77891 (DIOXID DE TITANIUM), SQUALANE, CI 77499 (OXIZI DE FIER), GLICERINA, AQUA (APA), LEVULINAT DE SODIU, LECITINA, OLII DE ARGANIA SPILINOSA*, SODIUM SPILINOSA* TOCOFEROL, PALMITAT DE ASCORBIL, ACID CITRIC.

- Sclipici albastru safir 370 Ulei de argan*, ulei de ricin*, pigmenti minerali.
Ingrediente: MICA, CI 77891 (DIOXID DE TITANIUM), RICINUS COMMUNIS (CASTOR) SEED OIL*, SQUALANE, CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77510 (FERRIC AMMONIUM FERROCYANIDE), GLICERINA, AQUA (WATERANIUM), AQUA (WATERANIUM), AQUA, LORTHANIUM ULEI DE SAMĂ DE SPINOSA*, OXID DE STANIU, ANIZAT DE SODIU, TOCOFEROL, PALMITAT DE ASCORBIL, ACID CITRIC.

- Sclipici de aur roz 360 Ulei de argan*, ulei de ricin*, pigmenti minerali.
Ingrediente: MICA, CI 77891 (DIOXID DE TITANIUM), RICINUS COMMUNIS (CASTOR) SEED OIL*, SQUALANE, CI 77491 (IRON OXIDES), CI 77742 (MANGANESE VIOLETA), GLICERINĂ, AQUA (APĂ), SODIUM LEEVINATHINSAAT, AQUA, LEVINATHINSAAT DE SODIU ULEI DE SAMĂ*, OXID DE STANIU, ANIZAT DE SODIU, TOCOFEROL, PALMITAT DE ASCORBIL, ACID CITRIC.

- Maro lucios strălucitor 340

Ulei de argan*, ulei de ricin*, pigmenti minerali.
Ingrediente: MICA, ULEI DE SEMINTE DE RICINUS COMMUNIS (CASTOR)*, CI 77491 (OXIZI DE FIER), SQUALANE, CI 77891 (DIOXID DE TITANIUM), CI 77499 (OXIZI DE FIER), GLICERINA, AQUA (APA), LEVULINAT DE SODIU, A LEVITINANIT DE SODIU ULEI DE SAMĂ*, ANIZAT DE SODIU, TOCOFEROL, PALMITAT DE ASCORBIL, ACID CITRIC.

- Corai strălucitor 330 Ulei de argan*, ulei de ricin*, pigmenti minerali.
Ingrediente: MICA, CI 77891 (DIOXID DE TITANIUM), ULEI DE SEMINTE DE RICINUS COMMUNIS (CASTOR)*, SQUALANE, CI 77491 (OXIZI DE FIER), GLICERINA, AQUA (APA), OXID DE STANIU, LEVULINAT DE SODIU, LECITINA, ARGANINEL*, ARGANINEL* ANIZAT DE SODIU, TOCOFEROL, PALMITAT DE ASCORBIL, ACID CITRIC.

- Doré clair iridescent 210 Ulei de argan*, amidon de porumb*, pigmenti minerali.
Ingrediente: MICA, ZEA MAYS (PORTUMUL) AMIDON*, CI 77891 (DIOXID DE TITANIU), OCTYLDODECANOL, STEARAT DE ZINC, CI 77491 (OXIZI DE FIER), OCTYLDODECYL STEAROYL, GLICERINĂ, AQUA (WATERAFRANCE, ARFUM), ARFUM, ARFUM ULEI DE SAMĂ DE SPINOSA*, OXID DE STANIU, TOCOFEROL, PALMITAT DE ASCORBIL, ACID CITRIC.

- Caramel mat 120 Ulei de argan*, amidon de porumb*, pigmenti minerali.
Ingrediente: MICA, ZEA MAYS ( PORUMB) AMIDON*, CI 77491 (OXIZI DE FIER), CI 77492 (OXIZI DE FIER), CI 77891 (DIOXID DE TITANIUM), STEARAT DE ZINC, OCTYLDODECANOL, CI 77499 (OXIZI DE FIER), POLYGIZOZIZERAT-3 GLICERINĂ, AQUA (APA), PARFUM (PARAMĂ), LECITINĂ, ULEI DE SUMĂ DE ARGANIA SPINOSA*, TOCOFEROL, PALMITAT DE ASCORBIL, ALUMINĂ, OXID DE MAGNEZIU, ACID CITRIC.

- Ciocolatiu mat 140 Ulei de argan*, amidon de porumb*, pigmenti minerali.
Ingrediente: MICA, CI 77499 (OXIZI DE FIER), AMIDON ZEA MAYS ( PORUMB)*, CI 77491 (OXIZI DE FIER), STEARAT DE ZINC, CI 77492 (OXIZI DE FIER), OCTILDODECANOL, POLIGLICERIL-3 DIIZOSTEARAT, AQULYCERIL-3 (DIIZOSTEARAT), GLIC PARFUM (PARAGRĂ), LECITINĂ, ULEI DE SUMĂ DE ARGANIA SPINOSA*, ALUMINĂ, OXID DE MAGNEZIU, TOCOFEROL, PALMITAT DE ASCORBIL, ACID CITRIC.

*Ingrediente din Agricultura Ecologica

100% din total este de origine naturală

10% din totalul ingredientelor provin din agricultura ecologică

Cosmetice ecologice și organice certificate de ECOCERT Greenlife

Paleta este realizată din carton si contine o oglinda detasabila care permite reciclarea acesteia

Aceste produse sunt potrivite pentru persoanele cu o dieta vegana.

Aceste produse nu au fost testate pe animale, in conformitate cu reglementările europene.

Utilizare: Aplicati pe pleoape cu ajutorul pensulei.

Fabricat si controlat in Franta

Fondata in 1972 in Fleurance, Gers, in inima sud-vestului Frantei, Fleurance Nature produce peste 150 de produse cosmetice organice si suplimente alimentare, fiind unul dintre liderii productiei cosmetice din Franta. Anual peste 4 milioane de produse ecologice, de cea mai inalta calitate, sunt cumparate de oameni din toata lumea, primind din partea clientilor un grad de satisfactie de 98%.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite