Madara Precision Brush perie machiaj cu dublu aplicator

Precision Brush perie machiaj cu dublu aplicator

Disponibil la comanda online

SKU 14379
80,00 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Precision Brush perie machiaj cu dublu aplicator de la Madara

Precision Brush perie machiaj cu dublu aplicator, Madara

Precision Brush perie machiaj cu dublu aplicator - un instrument performant in conturarea, cu precizie, a celor mai fine re-desenari ale sprancenelor, dar si excelent pentru conferirea unui plus substantial de volum. Cele doua capete ale periei si modalitatile complementare de aplicare a pomadei pe care acestea le permit incurajeaza styling-ul versatil al sprancenelor. Micuta perie cu peri tunsi oblic permite re-trasarea definirii sprancenei, precum si conferirea densitatii dorite. Peria in spirala, cu peri mai aspri, poate stapani si, cu ajutorul produsului aplicat, stapani, fixa firele rebele. Aceasta este, de asemenea, peria ideala pentru gestionarea unor sprancene cu un pronuntat volum natural.

Duo-ul furnizeaza un nivel optim de precizie si control pentru sarcini care merg de la aplicarea discreta a produselor de make-up, trecand prin trasarea de linii precise, acolo unde machiajul o cere, si ajungand pana la estomparea contururilor realizate cu ajutorul creionului pentru ochi. 

Peria este ideala pentru aplicarea pomadei pentru sprancene Madara. Drept truc pentru utilizarea sa cat mai eficienta, trebuie stiut faptul ca peria in spirala poate fi indoita si adaptata unghiului celui mai potrivit pentru obtinerea efectului cautat. 

Peria este realizata din peri sintetici de inalta calitate, si este, deci, si 100% vegana.

Proprietatile perilor sintetici mai inseamna, in folosire, inclusiv ca acestia nu absorb din produsul utilizat. Odata peria curatata (cu putina apa si sapun, nimic mai mult), desigur, dupa fiecare utilizare, aceasta poate fi folosita pentru aplicarea unui cu totul alt tip de produs sau a unei nuante complet diferite de cel/cea precedent/precedenta.

Acest tip de peri prezinta, de asemenea, calitati excelente legate de durabilitate. Peria Madara cu dublu aplicator este, pe scurt, un accesoriu al trusei de machiaj care isi va dovedi utilitatea ani la rand si de care, odata incercat, nu ne vom mai putea dispensa.


Precision Brush perie machiaj cu dublu aplicator - producator, Madara, se regaseste in categoria Cosmetice adulti - Machiaj si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Madara: Produsele Madara provin din Letonia – una dintre cele trei tari baltice. Plantele din aceasta regiune si-au adaptat rezistenta la conditiile de clima aspra si capteaza cu nesat razele de soare ori de cate ori acestea apar. In timpul scurt al verilor nordice plantele isi concentreaza energia in perioada de eflorescenta, acumuland o cantitate unica de substante active. Din acest motiv extractele din plantele baltice, care stau la baza produselor Madara, sunt atat de puternice si eficiente. Astfel Madara a creat produse cosmetice de o calitate unica. Produsele cosmetice Madara sunt pe deplin naturale si certificate bio Ecocert. Sunt create fara parfumuri sintetice, fara conservanti sintetici, fara uleiuri minerale, propylene glycol sau alte ingrediente artificiale. Prin Madara alegi produse cosmetice care au grija atat de frumusetea cat si de sanatatea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite
social