Madara SOS Hydra Eye Revive Crema si masca pentru ochi 20 ml

SOS Hydra Eye Revive Crema si masca pentru ochi 20 ml

Disponibil la comanda online

SKU 14073
157,00 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere SOS Hydra Eye Revive Crema si masca pentru ochi 20 ml de la Madara

SOS Hydra Eye Revive Crema si masca pentru ochi, Madara, 20 ml

SOS Hydra Eye Revive Crema si masca pentru ochi - contur al ochilor fragilizat? Disconfort si pleoape inflamate? Uscaciune? Roseata?

De 4 ori mai subtire si delicata decat restul tenului, pielea sensibila din jurul ochilor este prima sa resimta stresul – fizic sau emotional, extern sau intern.

De asemenea, conturul ochilor este predispus la pierderea de apa din tesut – deshidratare care poate conduce la dermatita, inflamatie si alte afectiuni. Factorii care tin de stilul de viata, inclusiv somnul insuficient, fumatul, abuzul de folosire a telefonului si computerului, calatoriile obositoare frecvente, stresul emotional – cu toatele contribuie la disconfortul periocular.

Aceasta formula hidratanta si calmanta cu utilizari multiple decongestioneaza si alina o zona din jurul ochilor uscata, cu resursele solicitate la maximum si ajuta la atingerea unui aspect mai proaspat in mod instantaneu.

Pe de alta parte, SOS Revive Hydra fortifiaza bariera proprie pielii, capacitatea tenului de a se proteja, inclusiv fata de actiunile care favorizeaza imbatranirea cutanata.

Profesor Dermatolog, Dr. Med, J. Kisis - despre pielea deshidratata:

"Pielea deshidratata nu este neaparat un tip de piele in sine, ci mai degraba o stare. Ea poate fi cauzata de influenta nociva a mediului inconjurator, de posibile produse iritante sau de inaintarea in varsta. Pielea nu mai este capabila sa retina apa, devine predispusa la congestionare sau acnee si va sfarsi prin a produce riduri mai pronuntate. Deshidratarea pielii poate fi prevenita printr-o alimentatie sanatoasa, consum adecvat de apa si produse de ingrijire care echilibreaza nivelul de hidratare si intaresc bariera protectoare la nivelul pielii."

Serum dezvoltat potrivit unei metodologii stiintifice, testat clinic si complet natural.

Certificat Ecocert, Cosmos Natural. Cruelty Free. Fara gluten. Potrivit pentru vegani.


SOS Hydra Eye Revive Crema si masca pentru ochi 20 ml - producator, Madara, se regaseste in categoria Creme Contur Ochi si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro

Compozitie / Prospect

Aqua/Water, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Coconut Alkanes, Rosa Damascena (Rose) Flower Water*, Arachidyl Alcohol, Oenothera Biennis (Evening Primrose) Oil*, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Behenyl Alcohol, Euphrasia Officinalis (Eyebright) Extract*, Sodium PCA, Rhus Verniciflua Peel Cera/Rhus Succedanea Fruit Cera, Sodium Levulinate, Palmitic Acid, Stearic Acid, Arachidyl Glucoside, Hydrolyzed Glycosaminoglycans, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter*, Camellia Sinensis (Black Tea) Leaf Extract*, Usnea Barbata (Lichen) Extract, Aroma/Fragrance, Glyceryl Caprylate, Sodium Anisate, Aesculus Hippocastanum (Horse Chestnut) Seed Extract*, Coco-Glucoside, Xanthan Gum, CI 77891 (Titanium Dioxide)***, Tocopherol (Vitamin E), Trifolium Pratense (Red Clover) Flower Extract*, Ascorbyl Palmitate (Vitamin C), Mica (CI 77019)***, Glycosphingolipids, Hydrolyzed Hyaluronic Acid, Myristyl Alcohol, Sodium Hyaluronate, Glycolipids, Lactic Acid, Caprylic/Capric Triglyceride, Sodium Phytate, Ginkgo Biloba (Ginkgo) Leaf Extract*, CI 77491, CI 77492 (Iron Oxides)***, Citric Acid, Copernicia Cerifera Cera, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Citronellol**, Geraniol**, Benzyl Salicylate**, Eugenol**. *ingrediente din agricultura biologica, **din uleiuri esentiale naturale, ***pigmenti minerali puri.

Administrare

A se folosi oricand pielea se simte uscata, deshidratata.
Pe post de crema: se tamponeaza cu buricele degetelor, dimineata si/sau seara.
Pe post de masca: se aplica, in cantitate generoasa, pe pielea din jurul ochilor. Se sterge sau clateste dupa 15 minute.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Madara: Produsele Madara provin din Letonia – una dintre cele trei tari baltice. Plantele din aceasta regiune si-au adaptat rezistenta la conditiile de clima aspra si capteaza cu nesat razele de soare ori de cate ori acestea apar. In timpul scurt al verilor nordice plantele isi concentreaza energia in perioada de eflorescenta, acumuland o cantitate unica de substante active. Din acest motiv extractele din plantele baltice, care stau la baza produselor Madara, sunt atat de puternice si eficiente. Astfel Madara a creat produse cosmetice de o calitate unica. Produsele cosmetice Madara sunt pe deplin naturale si certificate bio Ecocert. Sunt create fara parfumuri sintetice, fara conservanti sintetici, fara uleiuri minerale, propylene glycol sau alte ingrediente artificiale. Prin Madara alegi produse cosmetice care au grija atat de frumusetea cat si de sanatatea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite