Crema reparatoare, hidratanta si calmanta GliceroTis, 50 ml, Tis Farmaceutic

Crema reparatoare, hidratanta si calmanta GliceroTis, 50 ml, Tis Farmaceutic

Disponibil la comanda online

SKU 21699
12,19 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Ingrijire corp Creme de Corp
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Crema reparatoare, hidratanta si calmanta GliceroTis, 50 ml, Tis Farmaceutic de la Tis Farmaceutic

Crema reparatoare, hidratanta si calmanta GliceroTis, 50 ml, Tis Farmaceutic 

Proprietăți:
Crăpăturile sunt fisuri ale pielii, de regulă, foarte profunde. Ele apar ca o consecință a expunerii la frig sau a unor afecțiuni ale pielii (psoriazis, eczeme).
Sunt localizate, de obicei, la nivelul mâinilor și picioarelor, putând fi dureroase. Partea cea mai afectată este călcâiul, deoarece este frecvent expus șocurilor din timpul mersului, sau practicării sporturilor. Excesul de keratină este cauza fisurii care duce la formarea crăpăturii; prin deschiderea formată pot intra bacterii, pielea devenind vulnerabilă la infecții; apare durerea, însoțită de sângerare.
Tratamentul crăpăturilor constă în aplicarea la nivelul zonelor afectate a unor preparate cu acțiune puternic hidratantă, cu precădere glicerolat de amidon și uree.
Cremă hidratantă și emolientă; favorizează cicatrizarea crăpăturilor care se formează la nivelul pielii uscate (în special palme, coate și călcâie).
Complexul bioactiv (extracte de pătlagină și gălbenele) are proprietăți regenerante și cicatrizante, iar conținutul ridicat în glicerolat de amidon asigură hidratarea profundă.
Formează un film protector care favorizează cicatrizarea fără cruste.

Ingrediente:
Glicerolat de amidon, uree, extracte și uleiuri naturale (pătlagina, galbenele, morcov, avocado, sâmburi de struguri)

Mod de utilizare:
Aplicații locale pe pielea afectată.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Tis Farmaceutic: TIS FARMACEUTIC este un producator roman de suplimente alimentare, produse pe baza de propolis si din plante, precum si produse cosmetice si dermato-cosmetice. Cosmeticele Tis Farmaceutic contin produse cu uree, cosmetice pentru ingrijirea corpului, tenului si parului.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite