Apimond Crema-Masca Hidratare Profunda (Ceramide)

Crema-Masca Hidratare Profunda (Ceramide)

Puterea Plantelor In stoc limitat

SKU 14285
94,78 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Crema-Masca Hidratare Profunda (Ceramide) de la Apimond

Crema-Masca Hidratare Profunda (Ceramide)NutriSkin, Apimond, 50 ml

Ceramidele contribuie la hidratarea corespunzătoare a pielii și formează o barieră naturală a pielii pentru a o proteja de factorii de mediu care usucă și deteriorează pielea. Niacinamidele ajută la uniformizarea pielii și reduce roșeața, inflamațiile și liniile fine ale pielii. Vitamina C și E reprezintă un set de antioxidanți puternici care ajută la dispariția ridurilor de pe față prin sporirea producției de colagen a pielii. Acidul Hialuronic este esențial deoarece acesta penetrează straturile pielii și hidratează tenul din interior pentru a-i oferi o strălucire naturală și un aspect sănătos. În final, apa termală ajută la relaxarea pielii pentru a elimina inflamațiile și reîmpropătează tenul obosit.

Ingrediente

Aqua/Water, Caprylic/Capric Triglyceride*, Thermal (Water) Aqua, Butylene Glycol, Betula Alba Bark Extract, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter*, Glycerine*, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Xantan Gum, Pectin, Hydrolized Vegetable Protein, Serine, Arginine, Proline, Glucosyl Ceramide, Phospholipids, Cholesterol, Mel (Honey) Extract, Sodium PCA, Serine, Glycogen, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Peg 100, Niacinamide, Hyaluronic Acid, Tocopheryl Acetate, Citric Acid, Magnolol, Honokiol, Sodium Levulinate

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Apimond: Apimond - producator roman de produse apicole si produse cosmetice naturale si bio pe baza de venin de albine, laptisor de matca sau propolis. Produsele apicole Apimond si produsele cosmetice Apimond se gasesc in magazinul nostru online, la preturi atractive. Gama de cosmetice Apimond contine produse pe baza de venin de albine sau celule stem pentru reintinerire, cu rol antirid.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite