Crema antirid de zi SPF 15 Hyaluronic 3D, 50 ml, Elmiplant

Crema antirid de zi SPF 15 Hyaluronic 3D, 50 ml, Elmiplant

Disponibil la comanda online

SKU 19851
36,24 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Cadouri Produse cosmetice Ingrijire fata Creme de fata
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Crema antirid de zi SPF 15 Hyaluronic 3D, 50 ml, Elmiplant de la Elmiplant

Acidul hialuronic este o componenta naturala a pielii care asigura hidratarea, fermitatea si elasticitatea pielii. Cu varsta, capacitatea pielii de a retine apa si a produce acid hialuronic scade. Ca rezultat, pielea devine mai uscata, mai subtire si se formeaza ridurile.

Gama Hialuronic 3D, o linie antirid puternica, care este conceputa pentru a oferi hidratare intensiva cu actiune imediata si de durata, datorita formulei sale inovatoare, cu Triplu Sistem de Acid Hialuronic: - Acid Hialuronic de umplere - actioneaza ca agent de umplere dermica si netezeste suprafata pielii imediat dupa aplicare; 

Acid Hialuronic de greutate moleculara mica - patrunde chiar si in straturile mai profunde ale epidermei si ajuta la reducerea vizibila a liniilor fine si a ridurilor prin imbunatatirea elasticitatii pielii, rezultand o piele mai sanatoasa, mai tanara si mai radianta;

Stimulator al Acidului Hialuronic - ajuta la restabilirea nivelului optim de acid hialuronic prin stimularea sintezei sale naturale si reinnoirea acestuia, oferind hidratare intensiva, elasticitate si fermitate pielii, reducand astfel ridurile.

Mod de utilizare:

Aplicati zilnic pe pielea curata de pe fata si gat cu miscari circulare, evitand zona ochilor.

Actiune:Antirid + Estompare + Fermitate. Textura: Fina, catifelata ca atingerea apei. Potrivita pentru toate tipurile de ten.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Elmiplant: ELMIPLANT produce un sortiment variat de produse cosmetice de cea mai buna calitate care sa acopere diferitele probleme ale pielii, folosind ingrediente naturale. Produsele cosmetice Elmiplant nu contin parabeni si sunt testate dermatologic. Gama Elmiplant contine cosmetice pentru ingrijire ten, ingrijire corp si protectie solara.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite