Exhelios HelioPlant Ulei de masaj 1000 ml

HelioPlant Ulei de masaj 1000 ml

Disponibil la comanda online

SKU 21513
72,20 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Ingrijire corp Creme Masaj
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere HelioPlant Ulei de masaj 1000 ml de la Exhelios

Principiile biologic active din plante catifelează și regenerează pielea, redând corpului un aspect plăcut și sănătos. Netezește imperfecțiunile și reface elasticitatea pielii. Parfumul plăcut și discret, de citrice, intensifică relaxarea și are efect revigorant.

Indicații

  • masaj corporal de relaxare.

Compoziție

Uleiul de masaj conține extracte din: gălbenele (Calendula officinalis), mușețel (Matricaria chamomilla), ulei de luminița nopții (Oenothera biennis) și ulei de lămâie și portocale, într-o masă uleioasă.

Mod de administrare

Se utilizează cu bune rezultate la masajul corporal, în cadrul saloanelor de întreținere-înfrumusețare și al cabinetelor de fizioterapie. Uleiul de masaj creează un film la nivelul pielii, care permite realizarea masajului corporal.

Prezentare

Recipient de 1000ml.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Exhelios: Exhelios - producator roman de produse fitofarmaceutice si cosmetice, 100% naturale, destinate unei game largi de utilizari: reumatism, luxații, entorse, oboseală musculară, varice, tromboflebite, răni, arsuri, hemoroizi, herpes, protecția buzelor, acnee, fara parabeni, fara derivati de aluminiu. Marca Aliphia este un brand Exhelios.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite