Kosmo Line Ulei pentru masaj CANEPA

Ulei pentru masaj CANEPA

Disponibil la comanda online

SKU 19228
64,55 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Celulita Creme Masaj
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Ulei pentru masaj CANEPA de la Kosmo Line

Uleiul de cânepă este extras prin presare din semințele plantelor de canabis. Este recomandat in produse dermatologice pentru proprietățile sale de calmare si normalizare a tegumentelor. Moleculele sale sunt identice cu receptorii pielii umane, motiv pentru care sunt recunoscute si acceptate ca fiind parte din acestea. De aceea uleiul ce conține cânepă poate fi utilizat si de persoanele cu epiderma atopică sau cu afecțiuni cutanate.
Echilibrul perfect de nutrienți existenți in ulei protejează pielea, o hidratează natural și contribuie eficient pentru păstrarea nivelul optim de hidratare, în mod natural.
Uleiul de canabis (Cannabis Sativa Seed Oil) este un hidratant natural care ne asigura aportul necesar de acizi esențiali grași si ne păstrează pielea hidratata. Uleiul de cânepă reduce semnificativ procesul de îmbătrânire celulară.
 

Beneficii: · Este relaxant muscular natural si aplicat prin masaj reduce rigiditatea musculara si spasmele.
· Reduce inflamația si iritația epidermei deoarece promovează creșterea de noi celule epiteliale.
· Ajuta la reglarea secreției de sebum prevenind înfundarea porilor.
· Acționează ca un umectant care retine umezeala in pielea uscata.
· Întârzie îmbătrânirea prematura a pielii si sinteza de colagen datorita proprietăților antioxidante ale mircenului.
  
Ingrediente (Inci) Ulei: Cannabis Sativa Seed Oil, Vitis Vinifera Seed Oil, Prunus Dulcis Oil, Olive Oil, Paraffinum Liquidum, Daucus Carota Oil, Tocopherol. 

Instructiuni De Utilizare: Se aplica pe piele prin masaj. 

Miros: Caracteristic 

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Kosmo Line: KOSMO LINE este producator de cosmetice naturale, cu ingrediente certificate organic. Produsele KOSMO LINE ofera o gama completa pentru ingrijire corporala. Incepand de la untul de shea, serurile reparatoare, gomaj, tratamente cosmetice si continuand cu uleiurile pentru masaj, toate contin principii active naturale formulate astfel incat sa ofere suplete, elasticitate si vitalitate intregului organism
Cosul este gol
Nu ai produse favorite