Alliance Pharmaceuticals Macushields chewable 30 zile valabil 30.06.2024

Macushields chewable 30 zile valabil 30.06.2024

Puterea Plantelor In stoc suficient

SKU 15612

Pret vechi: 116,41 lei

98,95 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Promotie valabila pana la data de 04.06.2024. Vezi toate produsele din promotie

Descriere Macushields chewable 30 zile valabil 30.06.2024 de la Alliance Pharmaceuticals

Macushields chewable, Alliance Pharmaceuticals, 30 zile

 

Macushields chewable este un supliment destinat sanatatii ochiului si impiedicarii degenerarii vederii.

In Marea Britanie, gama de produse MacuShield este foarte apreciata de comunitatea oftalmologica pentru rezultatele pe care le obtine alaturi de pacientii acestora.

Ingredientele de baza din produsele MacuShield sunt obtinute 100% din extract natural de floare de craita (Tagetes Erecta).

Efectele ingredientelor din MacuShield sunt sustinute de dovezi stiintifice.

  • Mezo-Zeaxantina este exclusiv intalnita in foveea centralis, locul de maxima importanta in formarea imaginii detaliate si al perceptiei culorilor.
  • Zeaxantina este prezenta, alaturi de luteina, in aproape toate structurile oculare, iar impreuna isi exercita rolul fotoprotector, antioxidant si neuroprotector.
  • Luteina impreuna cu ceilalti doi pigmenti maculari absorb lumina albastra si actioneaza ca un scut, protejand macula (responsabila de vederea in culori si de perceptia detaliilor fine).

Formula unica a suplimentului alimentar MacuShield Original Masticabil (Chewable), una pe zi, contine LMZ3 care cuprinde toti cei trei carotenoizi maculari: luteina, mezo-zeaxantina si zeaxantina intr-o combinatie specifica de 10/10/2, alaturi de vitamina B2.

LMZ3 sunt niste xantofili retinieni ce au efect protector.

Cercetarile stiintifice arata ca acesti trei carotenoizi maculari se gasesc in partea din spate a ochiului, in macula, unde formeaza pigmentul macular (culoarea galbena). Concentrat chiar in centrul acestui pigment se afla mezo-zeaxantina.

Gama MacuShield ofera o nutritie maculara concentrata.

  • MacuShield Chewable in noua formula se adreseaza cu precadere persoanelor active, in continua dinamica, al caror metabolism are nevoie de aport suplimentar de vitamina B2.
  • MacuShield Chewable este disponibil sub forma de comprimate orodispersabile cu un gust placut de afine 

Indicatii:

  • AMD (Degenerescenta maculara legata de varsta) timpurie
  • incetosare, de ex. persoanele care evita sa conduca noaptea din cauza disconfortului vizual;
  • incetosare ca efect secundar al unei alte afectiuni oculare, de ex. tratament cu laser, AMD (Degenerescenta maculara legata de varsta), retinopatie diabetica si glaucom;
  • risc de a avea AMD (Degenerescenta maculara legata de varsta) (de exemplu, persoanele in varsta, fumatorii, cei cu istoric familial de AMD (Degenerescenta maculara legata de varsta)). 

Contraindicatii : MacuShield nu are contraindicatii cunoscute.

 

Macushields chewable 30 zile - producator Alliance Pharmaceuticals  se recomanda pentru Degenerescenta maculara si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro

Compozitie / Prospect

luteina, mezo-zeaxantina si zeaxantina intr-o combinatie specifica de 10/10/2, alaturi de vitamina B2.

Administrare

poate fi luat fara habitualul pahar de apa, oricand, o data pe zi.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Alliance Pharmaceuticals: Alliance Pharmaveuticals este o companie din UK care detine brandul Macushield destinat tratarii patologiei degenerescentei maculare legate de varsta.Produsele sunt bazate pe extracte naturale si au fundament stiintific bogat.Sunt distribuite in Romania de catre Amd Nobel Pharmaceutical, a carei misiune declarata este de a veni in sprijinul omului pentru recuperarea, mentinerea si imbunatatire sanatatii si a starii de bine.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite