Attitude Sensitive Skin Natural Solutie de curatat baia 800ml

Sensitive Skin Natural Solutie de curatat baia 800ml

In curand in stoc

SKU 20680
41,06 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Detergenti bio baie Solutii bio diverse
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Sensitive Skin Natural Solutie de curatat baia 800ml de la Attitude

Stiati ca facem sase pana la opt vizite pe zi la baie Asta e mult timp Aranjati-va "camera de zi ceramica" cu Solutia de curatat baia de la ATTITUDE.

Folosind ingrediente hipoalergenice, vegetale si minerale cum ar fi acidul citric, este dur pentru spuma de sapun si murdarie, fiind in acelasi timp delicata pe pielea sensibila. Certificat de Asociatia Nationala pentru Eczema, formula fara VOC ajuta la indepartarea murdariei fara a adauga la viata dumneavoastra iritante si contaminanti.

Instructiuni: Scuturati bine inainte de folosire. Pulverizati si clatiti. Proiectat special pentru a elimina murdaria de sapun din placi ceramice, cazi de baie, perdele si usi de dus si vasele de toaleta. Pentru cele mai bune rezultate, lasati sa actioneze 5 pana la 10 minute. Inainte de utilizare, incercati o zona neobservata. Se recomanda evitarea iritantelor si a factorilor exacerbatori (cum ar fi detergentii duri, solventi si alimente acide).

INGREDIENTE: Apa (solvent), acid citric (agent de ajustare a pH-ului), propandiol (agent umectant), glucuronid de capryil, surfactant Myristyl, citrat de trietil (antioxidant), guma de xantan (stabilizator de emulsie) sativa (ovaz), faina de kernel (agent de calmare), alil caproat (emolient).

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite