Argital Detergent pentru ferestre Biolavo 290ml

Detergent pentru ferestre Biolavo 290ml

Disponibil la comanda online

SKU 21854
48,00 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Detergenti Bio Detergenti bio geamuri Solutii bio diverse
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Detergent pentru ferestre Biolavo 290ml de la Argital

Detergent pentru ferestre Biolavo 290ml

Recomandat pentru ferestre, suprafeţe din cristal, oglinzi, suprafeţe din sticlă.

Detergentul BIOLAVO pentru ferestre şi suprafeţe din sticlă este fabricat din ingrediente naturale; agenţii activi şi de spumare provin din materii prime naturale, peste 97% biodegradabile într-o perioadă foarte scurtă de timp. Parfumul este obţinut prin adaosul de uleiuri esenţiale de eucalipt şi portocale dulci.

Detergentul BIOLAVO pentru ferestre şi suprafeţe din sticlă curăţă ferestre, ferestre de maşini, suprafeţe din cristal, fără a lăsa urme.

Detergentul BIOLAVO pentru ferestre şi suprafeţe din sticlă nu afectează mediul şi protejează mâinile.

Ingrediente: apă, agenţi tensioactivi anionici derivați din plante, separator derivat din plante, ulei esenţial de portocale dulci, ulei de eucalipt, alcool izopropilic. Uleiurile naturale esenţiale conţin: Citral, Limonene.

Mod de utilizare :
Pulverizaţi soluţia pe suprafaţa care urmează a fi curăţată, aşteptaţi câteva secunde, apoi ştergeţi cu o cârpă uscată sau, şi mai bine, cu ziar.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Argital: Produsele cosmetice naturale Argital sunt bazate în principal pe argilă verde, în combinație cu ierburi certificate Demeter sau certificate ecologic ori în unele cazuri, recoltate direct din natură. Materiile prime și produsele Argital nu sunt testate pe animale. Societatea sprijină întotdeauna asociațiile care apără viața și demnitatea animalelor. Gama cuprinte argina verde pulbere, uleiuri esentiale, ape florale, produse ingrijire dentara si bucala, cosmetice pentru corp, par si ten, dermato-cosmetice.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite