Attitude Sensitive Skin Natural Solutie de curatat geamuri si oglinzi 800ml

Sensitive Skin Natural Solutie de curatat geamuri si oglinzi 800ml
41,06 lei

Nu este in stoc

Descriere Sensitive Skin Natural Solutie de curatat geamuri si oglinzi 800ml de la Attitude

Te-ai intrebat vreodata de ce iubim atat de mult ferestrele Expunerea suplimentara la lumina soarelui este dovedita a ne face sa ne simtim mai productivi, mai atenti si mai fericiti Pastrati toate geamurile din jurul casei dvs. clare si curate, cu Solutia de curatat geamuri si oglinzi de la ATTITUDE.

Oamenii si pielea sensibila la substante chimice pot fi iritati sau bolnavi, de aceea nu am inclus nici unul Formulele noastre certificate de Asociatia Nationala pentru Eczema utilizeaza ingrediente pe baza de plante si minerale pentru a face ca suprafetele de sticla sa straluceasca.

Instructiuni: Scutura bine inainte de folosire. Pulverizati si stergeti cu o carpa uscata. Special conceput pentru a oferi un finisaj stralucitor la ferestre si oglinzi. Se recomanda evitarea iritantilor si a factorilor exacerbatori (cum ar fi detergentii duri, solventii si alimentele acide).

INGREDIENTE: Apa (solvent), Propanediol (umectant), Caprylyl glucozid (surfactant), Myristyl glucoside (surfactant), Citrat de trietil (antioxidant), Iminodisuccinat de sodiu (agent de chelare) agent de calmare, caproatul de alil (emolient).

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite