NAJEL Sapun negru pasta pentru menaj 1Kg

Sapun negru pasta pentru menaj 1Kg

Disponibil la comanda online

SKU 20289
65,75 lei TVA inclus
+
-
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Sapun negru pasta pentru menaj 1Kg de la NAJEL

Descriere produs: acest sapun negru natural fara parfum certificat bio Ecodetergent, este un detergent natural. Produs din ulei virgin de masline renumit pentru calitatile sale de curatare si degresare, indeparteaza grasimea si reda stralucirea de pe toate tipurile de suprafete. Este ideal pentru curatarea intregii case.
Multifunctional, inlocuieste toate produsele conventionale de uz casnic, care sunt adesea agresive.
Economic, acest singur produs este la fel de eficient ca multi detergenti combinați.
Curata usor toate suprafetele mici din casa ta
99% origine naturala, 100% vegan
Compozitie: 15-30%: soap, <5%: sodium benzoate, potassium sorbate. Contine deasemenea si apa, glicerina, hidroxid de potasiu.
Detergent certificat de Ecocert Greenlife conform standardului „Ecodetergent” disponibil la http://detergent.ecocert.com
Utilizare: luati o cantitate mica de sapun, spalati si clatiti. Poate fi folosit pe toate suprafetele si este ideal pentru spalat!
Pentru casa:
Acest detergent va curata toate suprafetele, gresia, ceramica, linoleum si chiar podelele din marmura. Curata si străluceste, perfect pentru argintarie. Pasta de sapun negru actioneaza ca un excelent degresant pentru intreaga bucatarie.
Ideal pentru indepartarea petelor dificile.
Produs pentru prima dată in sud-estul Marocului, sapunul negru a fost folosit de secole si este o parte integranta a traditiei orientale. Este fabricat din uleiuri virgine de masline si dafin care sunt folosite pentru a face sapunul de Alep autentic, primul sapun dur din lume.
Precautii: poate provoca iritatii cutanate. Provoaca iritatii la nivelul ochilor. In caz de contact cu pielea spalati din abundenta cu apa rece. In caz de iritatii cutanate consultati un doctor si puneti la dispozitie recipientul sau eticheta produsului. Nu lasati la indemana copiilor. Cititi eticheta inainte de utilizare. In caz de contact cu ochii , clatiti cu precautie cu apa cateva minute. Spalati mainile dupa utilizare. Indepartati lentilele de contact daca acest lucru se poate face usor. Continuati sa clatiti.
Sub forma lichida, sapunul lichid de Alep Najel este un excelent detergent natural, ideal pentru curatarea intregii case.
Spre deosebire de detergentii conventionali, in care sapunul a fost inlocuit la inceputul secolului al XX-lea cu agenti tensioactivi sintetici ale caror ingrediente sunt derivate din petrochimice, sapunul negru de origine naturala Najel este fabricat in Laboratorul NAJJAR cu cea mai mare grija, din pasta de sapun de Alep.
NAJEL oferă o gama completa de detergenti de rufe ecologici si produse de uz casnic realizate cu sapun de Alep.
Sub marca Najel puteti gasi deasemenea cosmetice naturale, cosmetice bio, tratamente pentru igiena si infrumusetarea intregului corp.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite