Ecozone Tablete anticalcar 3 in 1 pentru masina de spalat rufe 16 buc

Tablete anticalcar 3 in 1 pentru masina de spalat rufe 16 buc
41,00 lei

Nu este in stoc

Descriere Tablete anticalcar 3 in 1 pentru masina de spalat rufe 16 buc de la Ecozone

Tablete anticalcar 3 in 1 pentru masina de spalat rufeEcozone16 buc

Tablete anticalcar 3 in 1 pentru masina de spalat rufe - tablete cu actiune 3 in 1 curata, protejeaza masina de spalat in ciclurile de spalare si ajuta la dedurizarea apei. Folosirea regulata a tabletelor va ajuta sa economisesti energie. Apa dura reduce puterea de curatare a detergentului si contine un nivel ridicat de calciu, magneziu si alte minerale dizolvate. Apa dura lasa suprafetele cu care intra in contact depuneri de minerale denumite si &bdquo depuneri de calcar&rdquo . Calcarul sub forma lichida cristalizeaza pe suprafete producand calcificatii atunci cand este supus la cresteri de temperatura sau scaderi de presiune. Aceste depuneri sub forma de depozite de calcar apar in locurile unde apa este incalzita, turbionara sau paraseste conductele. Depunerile de calcar din interiorul conductelor, din elementele de incalzire sau de pe echipamentele costisitoare, creeaza multe probleme cum sunt pierderile de energie datorate timpului indelungat de incalzire sau costuri ridicate de reparatie si intretinere ale utilajelor si echipamentelor. Puneti o tableta la fiecare spalare (sau mai rar, in functie de cat de dura este apa in zona dvs.), impreuna cu hainele sau cu detergentul. Producatorii masinilor de spalat recomanda utilizarea regulata a solutiiilor anticalcar pentru a preveni aparitia calcarului. De asemenea, va ajuta sa economisiti bani, permitandu-va sa reduceti dozajele de balsam de rufe.

Caracteristici:

 • previne acumularea calcarului
 • dedurizeaza apa si ajuta detergentii sa fie mai eficienti
 • protejeaza si intretine masina de spalat.

Pentru o casa ECO, alege in siguranta produsele Ecozone, pentru ca:

 • sunt produse cu ingrediente derivate din plante
 • sunt eco-friendly
 • sunt non-toxice
 • sunt sigure pentru fosa septica
 • gama pt bebelusi este testata dermatologic pt piele sensibila
 • sunt prietenoase si sigure pentru animalele de casa
 • nu contin ulei de palmier
 • contin enizme si NU ingrediente caustice
 • ambalajele sunt 100% biodegradabile - ZERO plastic
 • nu contin fosfati. 

Tablete anticalcar 3 in 1 pentru masina de spalat rufe 16 buc - producator Ecozone se regaseste in categoria Detergenti Bio - Detergenti bio rufe si face parte din oferta magazinului online cu produse naturiste si bio PutereaPlantelor.ro

Compozitie / Prospect

Citric Acid Monohydrate, Sodium bicarbonate, Sodium Carbonate, Sodium Silicate, Sodium chloride, Sodium Sulfate, 2- Propenoic Acid Sodium salt (Polyacrilic Acid), Sodium Citrate, Cellulose, Polyethilenglicol, Polyaspartic Acid, Alcohol propoxylate Ethoxylate , Carboxymethylcellulose Sodium Salt, water, Talc.

Administrare

Desfaceti comprimatul. Pozitionati tableta in cuva inaintea hainelor. Adaugati detergentul dvs. obisnuit. Se spala normal.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Ecozone: Ecozone este o afacere de familie, creata de o familie pentru alte familii. Faceti din casa dvs un Ecozone folosind o gama larga de produse pentru casa, de la produse de curatare pana la produse pentru copii si bebelusi. Desi ideologia este reflectata ca fiind ecologica si etica in misunea si obiectivul sau central, perrformanta si calitatea fiecarui produs sunt la fel de importante pentru Ecozone. Produsele exceleaza prin urmare, printre alte branduri non-eco de top. Produsele Ecozone sunt solutii accesibile, nu au fost testate pe animale si nu au efecte secundare. Nu contin inalbitor, fosfati, ingrediente sintetice, substante chimice toxice.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite
social