Argital Detergent super concentrat bio universal Biolavo, 1000ml

Detergent super concentrat bio universal Biolavo, 1000ml

Disponibil la comanda online

SKU 21853
49,69 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Detergenti Bio Solutii bio diverse
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Detergent super concentrat bio universal Biolavo, 1000ml de la Argital

Detergent super concentrat bio universal Biolavo, 1000ml

Detergent super-concentrat, recomandat pentru pardoseli, gresie, suprafeţe  emailate, plastic, lemn, etc.

Ingrediente: agenţi tensioactivi ionici şi non ionici, extract de nalbă, extract de brusture, extract de ienupăr, gel de argilă verde ventilată şi uscată la soare, chelator natural, corector de vâscozitate natural, ulei esenţial de eucalipt. Uleiul natural esenţial conţine: Limonene.

Mod de utilizare :
Se adaugă ½ lingură de detergent la 5 litri de apă. Dacă suprafaţa ce urmează a fi curăţată este foarte murdară sau grasă, detergentul poate fi folosit nediluat, dar trebuie acordată atenţie limpezirii corespunzătoare după spălare.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Argital: Produsele cosmetice naturale Argital sunt bazate în principal pe argilă verde, în combinație cu ierburi certificate Demeter sau certificate ecologic ori în unele cazuri, recoltate direct din natură. Materiile prime și produsele Argital nu sunt testate pe animale. Societatea sprijină întotdeauna asociațiile care apără viața și demnitatea animalelor. Gama cuprinte argina verde pulbere, uleiuri esentiale, ape florale, produse ingrijire dentara si bucala, cosmetice pentru corp, par si ten, dermato-cosmetice.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite