Argital Detergent super concentrat pentru lana si tesaturi fine, 1000ml

Detergent super concentrat pentru lana si tesaturi fine, 1000ml

Disponibil la comanda online

SKU 21851
47,30 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Detergenti Bio Solutii bio diverse Detergenti bio rufe
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Detergent super concentrat pentru lana si tesaturi fine, 1000ml de la Argital

Detergent super concentrat pentru lana si tesaturi fine, 1000ml Argital

Detergent superconcentrat, recomandat atât pentru spălare manuală cât şi cu maşina.

Datorită ingredientelor active, nu este necesară folosirea balsamului!
Recomandat atât pentru spălare manuală cât şi cu maşina.

Ingrediente: agenţi tensioactivi ionici şi non ionici, extract de nalbă, gel de argilă verde uscată la soare, uleiuri esenţiale de levănţică şi pin, sare de mare. Uleiurile naturale esenţiale conţin: Linalool, Limonene.

Mod de utilizare: Spălare cu maşina: dizolvaţi 1-2 linguri de detergent BIOLAVO pentru lână şi ţesături delicate în apă caldă şi turnaţi în sertarul de detergent al maşinii. Selectaţi programul de spălare pentru lână şi ţesături delicate. Selectaţi temperatura apei la 30°C. Nu stoarceţi rufele. Uscaţi rufele la umbră şi departe de surse de căldură.NU ESTE NECESARA ADAUGAREA DE BALSAM.

Spălare manuală: Umpleţi ligheanul cu apă călduţă (30°C). Dizolvaţi o lingură de detergent BIOLAVO pentru lână şi rufe delicate în apă caldă şi turnaţi în lighean. Înmuiaţi rufele între 5 şi 15 minute sau spălaţi imediat. Clătiţi fără să stoarceţi şi puneţi la uscat la umbră şi departe de surse de căldură. În timp ce spălaţi veţi inhala parfumul uleiurilor esenţiale de levănţică şi pin. Extractul de nalbă conţinut în detergentul BIOLAVO pentru lână şi ţesături delicate, bogat în mucilagii nu protejează doar mâinile ci îmbunătăţeşte spălarea şi înmoaie fibrele. Argila verde uscată la soare înmoaie apa de spălat.

NU ESTE NECESARA ADAUGAREA DE BALSAM.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre Argital: Produsele cosmetice naturale Argital sunt bazate în principal pe argilă verde, în combinație cu ierburi certificate Demeter sau certificate ecologic ori în unele cazuri, recoltate direct din natură. Materiile prime și produsele Argital nu sunt testate pe animale. Societatea sprijină întotdeauna asociațiile care apără viața și demnitatea animalelor. Gama cuprinte argina verde pulbere, uleiuri esentiale, ape florale, produse ingrijire dentara si bucala, cosmetice pentru corp, par si ten, dermato-cosmetice.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite