Attitude Solutie pentru indepartat pete, Coaja de citrice 800 ml

Solutie pentru indepartat pete, Coaja de citrice 800 ml

Puterea Plantelor In stoc limitat

SKU 19611
47,31 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Detergenti Bio
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Solutie pentru indepartat pete, Coaja de citrice 800 ml de la Attitude

Te-ai intrebat vreodata de ce lumina soarelui inalbeste hainele Energia fotonului din lumina descompune moleculele de culoare. Dar daca petele tale nu pot astepta zilele insorite, incearca ATTITUDE Nature + TechnologyTM Laundry Stain Remover Citrus Zest. Sigur pentru alb, culori si toate substantele lavabile rezistente la culoare, este realizat cu ingrediente pe baza de plante si minerale pentru a indeparta in mod natural petele incapatanate de pe haine. Certificat ECOLOGO, este rezistent la pete, dar bland cu tine si cu mediul inconjurator.

Pur si simplu pulverizati, asteptati si spalati

CARACTERISTICI :Solutie naturala de rufe potrivita pentru tesaturi albe si colorate.

Testat dermatologic: nu contine alergeni sau iritanti cutanati cunoscuti.Fara arome sintetice: parfumat natural, cu o aroma revigoranta de citrice.Certificat ECOLOGO: durabil si biodegradabil.Certificat PETA: 100 vegan si fara cruzime.Fara 1,4-dioxan si oxid de etilena, contaminanti care cauzeaza cancer conform IARC.Nu exista conservanti, daca sunt potential daunatori, cum ar fi parabeni, MIT, fenoxietanol, formaldehida si eliberatori de formaldehida.

INGREDIENTE:

5 surfactanti neionici (caprylil glucozid, miristil glucozid, lauril glucozid), <5 enzime (amilaza). Contine si: apa, propandiol, gluconat de sodiu, acid citric, saponine, terpineol (citrice), decanal (citrice), caproat de alil (fructe dulci).Produsele noastre evolueaza constant, prin urmare, va rugam sa consultati ambalajul produsului pentru lista noastra de ingrediente cea mai exacta.V a rugam sa retineti ca produsele noastre au continut intotdeauna parfumuri de origine naturala (cu exceptia produselor neparfumate). Singurul lucru care s-a schimbat este modul in care afisam aceste informatii pe ambalajul nostru. EWG a cerut sa adaugam termenul *parfum (parfum) la lista noastra de ingrediente, deoarece standardul lor intern face acum obligatoriu ca companiile sa indice ce ingrediente fac parte din parfum.

MOD DE UTILIZARE: Pulverizati direct pe pata. Frecati solutia de indepartare a petelor de rufe ATTITUDE pe material. Lasati sa patrunda 1 pana la 5 minute, in functie de severitatea petelor. Spalati cu detergent de rufe. Verificati intotdeauna etichetele pentru instructiuni speciale. Nu lasati sa se usuce pe haine. A NU SE LASA LA INDEMANA COPIILOR.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite