Solutie pentru curatat geamuri si sticla cu menta creata, Ecomax, 710 ml

Solutie pentru curatat geamuri si sticla cu menta creata, Ecomax, 710 ml

Puterea Plantelor In stoc limitat

SKU 18503
27,00 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Detergenti Bio
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Solutie pentru curatat geamuri si sticla cu menta creata, Ecomax, 710 ml de la EcoMax

Solutia pentru geamuri de la Eco-Max are in compozitie ingrediente din plante 100% naturale, biodegradabile  pentru a curata  geamurile si  oglinzile, lasandu-le stralucitoare si fara dungi.

Formula certificata EcoLogoTM curata sticla ma repede ca oricand, datorita proprietatilor de uscare rapida si de protectie a suprafetei. 

Deoarece solutia  nu contine substante chimice dure, parfum sintetic sau conservanti toxici, aceasta curata bland, dar eficient, fiind sigura  atat pentru tine cat si pentru planeta.

Produs non-toxic, vegan.

Produsul nu a fost testat pe animale.

Caracteristici:

  • produs vegan (exclude utilizarea oricarui ingredient de origine animala)
  • ingrediente derivate din plante
  • delicat pentru pielea sensibila
  • nu este testat pe animale
  • ambalaj reciclabil
  • sigur pentru fosa septica
  • nu contine organisme modificate genetic
  • aroma naturala de ulei esential de menta creata
  • produs certificat pentru impactul redus asupa mediului


Mod de folosire:

Pulverizati o cantitate mica pe suprafata pe care doriti sa o curatati si apoi stergeti cu o carpa moale si uscata.  Clatiti cu apa recipientul gol si il puteti recicla.

Ingrediente: Water, < 5% Non-ionic Surfactant, Mentha Viridis (Spearmint) Leaf Oil, Sodium Citrate, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Citric Acid and Non-toxic Soil Repellant.

Inscriptia &bdquo non-bio&rdquo de pe eticheta produsului, inseamna ca produsul nu contine enzime, adica este facut fara sa contina iritanti.

"

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Despre EcoMax: Descoera gama de detergenti ecologici EcoMax! In 1999, Felix Borges a creat Prism Care pentru ca stia ca produsele de curatare nu trebuie sa fie toxice. Dupa nenumarate ore de cercetare cu privire la ingredientele pe baza de plante care sunt complet sigure pentru oameni, animale de companie si mediu, s-a nascut marca Eco-Max. Cu sediul in Ontario, Canada, Felix si echipa sa, inoveaza constant si adauga produse noi care raspund nevoilor si preferintelor consumatorilor. Dupa 20 de ani de distributie a firmei EcoMax, acesta gama bifeaza tot ceea ce isi doresc clientii de la niste produse ecologice: accesibile si eficiente, formule pe baza de plante hipoalergenice, fabricate cu energie 100% verde, vegane si netestate pe animale, cu parfumuri fabuloase din uleiurile esentiale pure.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite