Etamine du Lys Detergent BIO rufe albe si colorate, parfum lavanda Etamine 1 L

Detergent BIO rufe albe si colorate, parfum lavanda Etamine 1 L

Disponibil la comanda online

SKU 22182
58,04 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Detergenti Bio Detergenti bio rufe
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Detergent BIO rufe albe si colorate, parfum lavanda Etamine 1 L de la Etamine du Lys

Acest detergent organic a fost special creat pentru spalarea automata sau manuala a rufelor albe si colorate, are un pH intre 10.5 si 11.2 si un parfum 100% natural din uleiuri esentiale de lavanda, tea tree si portocale.

Detergentul Etamine du Lys are la baza o formula vegetala de curatare din cereale, miez de palmier si nuca de de cocos, in plus, 96.5% din ingrediente sunt de origine naturala.

Produsul indeplineste standardul de certificare organica Ecocert privind detergentii ecologici, acest lucru garantand ca el respecta mediul inconjurator si ca a fost fabricat conform bunelor practici de “chimie verde”.
In plus, certificarile "One Voice" si "PETA-Cruelty free International" asigura faptul ca produsul nu contine ingrediente de origine animala si nu a fost testat pe animale.

Instructiunile de dozare sunt calculate pentru o incarcatura de rufe de 4.5 kg. Capacul flaconului de 1 litru reprezinta o masura de 30 ml.

Pentru spalarea manuala se foloseste un volum de 25 ml de detergent in 5 litri de apa calda.
Pentru spalarea automata in masina de spalat rufe, la o temperatura de 30°C pana la 60°C, cantitatea de detergent folosita este variabila in functie de duritatea apei si de murdaria rufelor.
Daca apa este moderat dura, se recomanda folosirea unui volum de 30 ml pana la 75 ml de detergent, in functie de cat de murdare sunt rufele.
Daca apa este dura, se recomanda folosirea unui volum de 75 ml pana la 125 ml de detergent, in functie de cat de murdare sunt rufele.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite