Etamine du Lys Detergent BIO rufe, cu sapun de Alep(piele sensibila) Etamine 1 L

Detergent BIO rufe, cu sapun de Alep(piele sensibila) Etamine 1 L

Disponibil la comanda online

SKU 22183
78,29 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Detergenti Bio Detergenti bio rufe
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Detergent BIO rufe, cu sapun de Alep(piele sensibila) Etamine 1 L de la Etamine du Lys

Acest detergent organic nu contine alergeni si a fost special creat pentru spalarea automata sau manuala a rufelor albe si colorate, are un pH intre 10 si 11, fiind ideal pentru spalarea rufelor persoanelor cu pielea sensibila.

Detergentul Etamine du Lys are la baza o formula vegetala de curatare din cereale, miez de palmier, nuca de de cocos si o reteta autentica de sapun de Alep compusa din ulei de masline si ulei de dafin, in plus, 97.8% din ingrediente sunt de origine naturala.

Produsul indeplineste standardul de certificare organica Ecocert privind detergentii ecologici, acest lucru garantand ca el respecta mediul inconjurator si ca a fost fabricat conform bunelor practici de “chimie verde”.
In plus, certificarile "One Voice" si "PETA-Cruelty free International" asigura faptul ca produsul nu contine ingrediente de origine animala si nu a fost testat pe animale.

Instructiunile de dozare sunt calculate pentru o incarcatura de rufe de 4.5 kg. Capacul flaconului de 1 litru reprezinta o masura de 30 ml.

Pentru spalarea manuala se foloseste un volum de 15 ml de detergent.
Pentru spalarea automata in masina de spalat rufe, la o temperatura de 30°C pana la 60°C, cantitatea de detergent folosita este variabila in functie de duritatea apei si de murdaria rufelor.
Daca apa este moderat dura, se recomanda folosirea unui volum de 25 ml pana la 35 ml de detergent, in functie de cat de murdare sunt rufele.
Daca apa este dura, se recomanda folosirea unui volum de 40 ml pana la 50 ml de detergent, in functie de cat de murdare sunt rufele.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite