Etamine du Lys Detergent BIO rufe delicate si lana, parfum lavanda(format mare) Etamine 5L

Detergent BIO rufe delicate si lana, parfum lavanda(format mare) Etamine 5L
181,99 lei

Nu este in stoc

Descriere Detergent BIO rufe delicate si lana, parfum lavanda(format mare) Etamine 5L de la Etamine du Lys

Acest detergent organic a fost special creat pentru spalarea automata sau manuala a rufelor din lana, matase si a textilelor delicate, are un pH intre 8 si 9 si un parfum 100% natural de lavanda. Detergentul Etamine du Lys are o eficienta optima incepand de la o temperatura de 30 C datorita formulei vegetale de curatare din cereale, miez de palmier si nuca de de cocos, in plus, 97.5% din ingrediente sunt de origine naturala.

Produsul indeplineste standardul de certificare organica Ecocert privind detergentii ecologici, acest lucru garantand ca el respecta mediul inconjurator si ca a fost fabricat conform bunelor practici de , chimie verde, . In plus, certificarile One Voice si PETA-Cruelty free International asigura faptul ca produsul nu contine ingrediente de origine animala si nu a fost testat pe animale. Instructiunile de dozare sunt calculate pentru o incarcatura de rufe de 2.5 kg. Capacul flaconului de 5 litri reprezinta o masura de 50 ml. Pentru spalarea manuala se foloseste un volum de 10 ml de detergent daca este moderat dura si 25 ml in cazul apei cu o duritate ridicata. Pentru spalarea automata in masina de spalat rufe, la o temperatura de 30 C pana la 60 C, cantitatea de detergent folosita este variabila in functie de duritatea apei si de murdaria rufelor. Daca apa este moderat dura, se recomanda folosirea unui volum de 20 ml de detergent.

Daca apa are o duritate ridicata, se recomanda folosirea unui volum de 37.5 ml. Pentru a respecta mediul inconjurator, recomandam folosirea masinii de spalat cu incarcatura completa, setata la o temperatura scazuta a apei si cu cicluri de spalare scurte, pe cat posibil. Totodata, te rugam sa respecti instructiunile de dozare. t folosita este variabila in functie de duritatea apei si de murdaria rufelor.
Daca apa este moderat dura, se recomanda folosirea unui volum de 20 ml de detergent.
Daca apa are o duritate ridicata, se recomanda folosirea unui volum de 37.5 ml.

Pentru a respecta mediul inconjurator, recomandam folosirea masinii de spalat cu incarcatura completa, setata la o temperatura scazuta a apei si cu cicluri de spalare scurte, pe cat posibil. Totodata, te rugam sa respecti instructiunile de dozare.
ATENTIE! Poate provoca iritarea grava a ochilor. Contine linalool care poate provoca reactii alergice.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite