Etamine du Lys Detergent BIO rufe hipoalergenic, parfum caise(spalare de mana) Etamine 250 ml

Detergent BIO rufe hipoalergenic, parfum caise(spalare de mana) Etamine 250 ml
37,69 lei

Nu este in stoc

Descriere Detergent BIO rufe hipoalergenic, parfum caise(spalare de mana) Etamine 250 ml de la Etamine du Lys

Acest produs hipoalergenic a fost special creat pentru spalarea de mana a rufelor albe si colorate, are un pH intre 7 si 8 si a fost testat sub control dermatologic. Detergentul manual Etamine curata eficient rufele si lasa un parfum delicat de caise, fiind imbogatit cu aloe vera organica si are 97.5% din ingrediente de origine naturala.

Produsul indeplineste standardul de certificare organica Ecocert privind detergentii ecologici, acest lucru garantand ca el respecta mediul inconjurator si ca a fost fabricat conform bunelor practici de , chimie verde, . In plus, certificarile One Voice si PETA-Cruelty free International asigura faptul ca produsul nu contine ingrediente de origine animala si nu a fost testat pe animale. Pentru o utilizare eficienta, in cazul in care apa este moderat dura si hainele sunt moderat murdare, se toarna 12.5 ml detergent(2 linguri mari) in 5 litri de apa calda. Se lasa rufele la inmuiat si apoi se freaca in zonele mai murdare, ulterior se clateste.

Doza poate fi crescuta sau micsorata in functie de duritatea apei si cat de murdare sunt rufele. Pentru a reduce impactul asupra mediului, este bine sa respecti dozele recomandate. 

Utilizare produs: Pentru o utilizare eficienta, in cazul in care apa este moderat dura si hainele sunt moderat murdare, se toarna 12.5 ml detergent(2 linguri mari) in 5 litri de apa calda.
Se lasa rufele la inmuiat si apoi se freaca in zonele mai murdare, ulterior se clateste.
Doza poate fi crescuta sau micsorata in functie de duritatea apei si cat de murdare sunt rufele.

Pentru a reduce impactul asupra mediului, este bine sa respecti dozele recomandate.
ATENTIE! Poate provoca iritarea grava a ochilor.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite