Etamine du Lys Gel BIO indepartare pete dificile, fara parfum Etamine 150 ml

Gel BIO indepartare pete dificile, fara parfum Etamine 150 ml

Disponibil la comanda online

SKU 19843
32,39 lei TVA inclus
+
-
Vezi alte produse din categoria > Detergenti Bio Solutii bio diverse
Produsul a fost adaugat. Vezi cosul

Descriere Gel BIO indepartare pete dificile, fara parfum Etamine 150 ml de la Etamine du Lys

Acest gel organic a fost special creat pentru a elimina petele dificile, in special petele de grasime si ulei, are un pH intre 10 si 11 si este imobogatit cu sapun vegetal si ulei esential de lavanda. Gelul de indepartare pete Etamine du Lys are un ambalaj care faciliteaza aplicarea produsului datorita unei perii moi integrate si are o eficienta dovedita, continand 98% ingrediente de origine naturala. Produsul indeplineste standardul de certificare organica Ecocert privind detergentii ecologici, acest lucru garantand ca el respecta mediul inconjurator si ca a fost fabricat conform bunelor practici de , chimie verde, .

In plus, certificarile One Voice si PETA-Cruelty free International asigura faptul ca produsul nu contine ingrediente de origine animala si nu a fost testat pe animale. Pentru o utilizare corespunzatoare, se aplica gelul direct pe pata, fara frecare, se inmoaie bine materialul si se freaca usor zona cu ajutorul periei capacului. Apoi, se spala rufele in masina de spalat automata sau manual, dupa preferinta. Pentru tesaturi delicate si culori stralucitoare, se incearca indepartarea petelor aplicand gelul pe dosul hainelor.

Compozitie: 5-15% sapun, agenti tensioactivi neionici, <5% surfactanti anionici, sorbat de potasiu. Contine si apa, sare, sechestranti. 98% din totalul ingredientelor sunt de origine naturala.

Utilizare produs: Pentru o utilizare corespunzatoare, se aplica gelul direct pe pata, fara frecare, se inmoaie bine materialul si se freaca usor zona cu ajutorul periei capacului.
Apoi, se spala rufele in masina de spalat automata sau manual, dupa preferinta.
Pentru tesaturi delicate si culori stralucitoare, se incearca indepartarea petelor aplicand gelul pe dosul hainelor.

Pentru a reduce impactul asupra mediul inconjurator, te rugam sa respecti instructiunile de dozare.

PRECAUTII DE UTILIZARE.
ATENTIE! Poate provoca iritarea grava a ochilor.

Ai cumparat sau primit acest produs? Spune si altora parerea ta.
Cosul este gol
Nu ai produse favorite